Ziua Logo
  Nr. 4242 de marti, 27 mai 2008 
 Cauta:  
  Detalii »


Pentru a putea trimite un articol trebuie sa va autentificati.Nume:
Parola: 
Utilizator nou »      Parola uitata »
Memoreaza datele de autentificare?

PSD il acuz pe Gheorghe Flutur c a dat mit electoral

PSD il acuz pe vicepreedintele PD-L Gheorghe Flutur c a dat mit electoral. Coordonatorul campaniei electorale a PSD, Miron Mitrea a anunat astzi la Suceava c organizaia judeean a PSD va face plangere penal impotriva lui Gheorghe Flutur, care candideaz pentru efia Consiliului Judeean Suceava.

Reprezentanii PSD Suceava au pus la dispoziia presei imagini video in care, spun ei, lideri ai PD-L Suceava au imprit bani unor localnici din Moara Carp.

Social-democraii spun c au fost filmate duminic, 25 mai, dup sfinirea bisericii din Moara Carp, la care a participat senatorul Flutur, alturi de vicepreedintele PD-L Suceava - Vasile Ilie. Vasile Ilie are in man mai multe bancnote de 10 lei. La un moment dat se indreapt spre un grup de copii, moment in care se aude vocea lui Gheorghe Flutur, care ii spune colegului su "D i aici".

Liderii PSD spun c vor face plangere penal impotriva lui Gheorghe Flutur. "Organizaia judeean o s-i fac plangere penal pentru mit electoral, avei casetele in care el, impreun cu un coleg al lui, ddea bani la oameni", a declarat Miron Mitrea.

Atat Gheorghe Flutur, cat i vicepreedintele PD-L Suceava, Vasile Ilie spun c banii erau pentru construirea unei biserici.

"Noi am dat, noi adic eu, nu domnul Flutur. Am dat nite bani pentru construcia de biserici, bani consemnai in registrele pe care oamenii de le aveau pe msue", a susinut Vasile Ilie, vicepreedinte PD-L Suceava.

"La ieirea de la biseric sunt oameni care au afie pe care scrie Colectm pentru Santa Treime, cine doneaz? Eu nu am dat atunci pentru c nu aveam banii la mine, erau in main, c dau i eu la biserici. Uitai-v bine pe imagini pentru c sunt pentru cei care cer pentru construcia de biserici. Nu a fost intalnire electoral", a declarat Gheorghe Flutur.

Vicepreedintele PD-L a precizat c acest material a aprut ca urmare a "disperrii PSD-ului c pierde Suceava". "Nu e domnul Mitrea cea mai in msur persoan s vorbeasc despre lucrurile astea ca moralitate", a mai spus Flutur.

Purttorul de cuvant al BEC, Marian Muhule, a declarat c nu s-a primit nicio sesizare la Biroul Electoral Central i prin urmare, nu se poate incepe nicio anchet in acest. "Nu pot s m pronun dac este o inclcare a legii. Sunt alte organe in msur s decid acest lucru", a menionat Marian Muhule.

Z.O.
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Piata imobiliara in cadere libera (5292 afisari)
 Se rupe Phoenix (3820 afisari)
 Stapanii inelelor (2463 afisari)
 Celula extremista din UE (1764 afisari)
 Carter: "Israelul are 150 de focoase nucleare" (1727 afisari)
 Soros: Scumpirea pretului petrolului este doar un balon de sapun (3737 afisari)
 Socant: O femeie a fost violata de 800 de ori de propriul tata (3231 afisari)
 Fiica "monstrului" din Austria, Josef Fritzl, s-a trezit din coma (1938 afisari)
 Dustin Hoffman: "Monogamia este anormala" (1864 afisari)
 Becul cu apa si clor (1781 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00890 sec.