Ziua Logo
  Nr. 4225 de miercuri, 7 mai 2008 
 Cauta:  
  Detalii »


Pentru a putea trimite un articol trebuie sa va autentificati.Nume:
Parola: 
Utilizator nou »      Parola uitata »
Memoreaza datele de autentificare?

Silviu Hotoran paraseste Microsoft Romania

Microsoft Romania, subsidiara celui mai mare producator de software din lume, a confirmat informatia potrivit careia Silviu Hotaran, directorul general, se va retrage din functie, precizand ca 31 august este ultima zi de lucru a acestuia la companie.

Potrivit unui comunicat de presa remis, mircuri, catre Business Standard de Microsoft, procesul de tranzitie se va incheia la 31 august 2008. Selectia noului general manager este in curs si include atat candidati interni, cat si din afara companiei.

"Am anuntat inca din iunie anul trecut ca ma intorc in Romania pentru a pune temelia noii echipe de leaderi care va conduce afacerile Microsoft, o organizatie care s-a dublat ca numar de oameni odata cu deschiderea centrului global de suport tehnic. Aceasta etapa de tranzitie s-a incheiat. Imi doresc foarte mult sa reusesc sa continui sa fac ceea ce imi place foarte mult: sa lucrez cu oameni. Am descoperit aceasta pasiune in Microsoft. Si tot aici mi-am dezvoltat-o. Voi continua, chiar daca din afara organizatiei, sa raman aproape de oamenii cu care am lucrat si sa pun bazele unei companii de consultanta proprii", declara Silviu Hotaran.

"Silviu a construit imaginea unui lider deosebit, nu numai prin ce a construit cat timp s-a aflat la conducerea Microsoft Romania dar si prin activitatea desfasurata ca General Manager pentru extinderea afacerilor Microsoft in cele 12 tari din regiunea South East-Europe. In acest rol, Silviu a creat una dintre regiunile cu cea mai rapida crestere, a creat noi organizatii, noi echipe si a fost mentorul multor manageri care au devenit leaderi de success in tarile lor", spune Vahe Torossian, vicepresident Microsoft CEE.

Silviu Hotaran si-a inceput cariera la Microsoft ca General Manager al Microsoft Romania in 1996, anul in care s-a deschis filiala. In 2004, Hotaran a fost numit General Manager al Microsoft South-East Europe si a fost responsabil pentru dezvoltarea afacerilor Microsoft in 10 tari din aceasta regiune. In iunie 2007, a revenit ca general manager al Microsoft Romania pentru a conduce echipa ce va construi fundatia unei noi decade de inovatie in industria locala de software.

Inainte de a se alatura Microsoft, Hotaran a fost cercetator la Insitututul pentru Tehnica de Calcul din Bucuresti si general manager al Ciel Romania, companie ce ofera software pentru servicii financiare.

Hotaran este absolvent al Facultatii de Automatica si Calculatoare al Universitatii Politehnica din Bucuresti. Este casatorit si are un fiu de 22 ani.

A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Glezna Patriarhului si nasul Cleopatrei (1906 afisari)
 Comisarii politici (1235 afisari)
 Bani virtuali la Steaua (1059 afisari)
 O crima a drepturilor omului in Gaza (1047 afisari)
 Tarul Nechezol (921 afisari)
 Sovieticii au manipulat pana si fotografiile de la cucerirea cladirii Reichstagului (3151 afisari)
 Fritzl: "Nu sunt un monstru. As fi putut sa-i omor pe toti" (2842 afisari)
 Isi primejduiesc cariera sau relatiile de dragul... prostituatelor (2674 afisari)
 Al doilea sarut lesbian al Madonnei (1908 afisari)
 DNA a retinut la Cluj cinci persoane care aveau asupra lor peste un milion de euro din partea lui Gigi Becali (1621 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00439 sec.