Ziua Logo
  22:58, sambata, 20 octombrie 2018
 Cauta:  
  Detalii »


Pentru a putea trimite un articol trebuie sa va autentificati.Nume:
Parola: 
Utilizator nou »      Parola uitata »
Memoreaza datele de autentificare?

Geoană: Am greșit cand m-am dus in campanie la Vintu

Fostul candidat la președinție al PSD i-a spus la Iași unei susținătoare că regretă că s-a dus acasă la omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu, in seara dinaintea confruntării televizate cu Traian Băsescu.

Mircea Geoană iși face mea culpa pentru greșelile din campanie. Prezent la Iași, la ceremoniile prilejuite de celebrarea a 151 de ani de la Unirea Moldovei cu Muntenia, liderul PSD i-a spus unei susținătoare, in clipa in care ieșea de la o slujbă că a greșit cand s-a dus acasă la Sorin Ovidiu Vintu, informează Mediafax.

Pe scările bisericii, Mircea Geoană a fost interpelat de o susținătoare, care l-a intrebat: "De ce v-ați dus la Vintu, domnule Geoană?", liderul PSD răspunzand "Am greșit!".

Vizita nocturnă făcută la Sorin Oidiu Vintu acasă, in seara dinaintea dezbaterii cu Traian Băsescu, de Geoană a fost unul din punctele slabe ale celui din urmă la confruntare. Băsescu l-a atacat dur pe Geoană pe acest subiect, candidatul PSD nereușind să pareze foarte convingător, potrivit inclusiv unor lideri ai partidului.

Z.O.
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2018 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00948 sec.