Ziua Logo
  04:34, vineri, 18 octombrie 2019
 Cauta:  
  Detalii »


Pentru a putea trimite un articol trebuie sa va autentificati.Nume:
Parola: 
Utilizator nou »      Parola uitata »
Memoreaza datele de autentificare?

39 de filiale PSD il sprijin pe Mircea Geoan

Vicepreedintele PSD, Constantin Ni, a anunat c la intalnirea de la Poiana Braov au venit reprezentanii a 39 de filiale PSD, dintr-un total de 48, i c toate acestea il vor susine pe Mircea Geoan la funcia de preedinte al PSD.

Referitor la candidatura lui Cristian Diaconescu, Ni a spus c este o competiie deschis, iar la Poiana Braov s-a anunat sprijinul celor 39 de organizaii pentru Mircea Geoan.

"Majoritatea colegilor notri il vor sprijini pe Mircea Geoan la funcia de preedinte. Trebuie s stabilim o platform-program pentru ce se va intampla in perioada urmtoare. De aceea am cerut i preedintelui s pregtim un document programatic pentru ca PSD s intre in ceea ce se numete partid numrul unu in opoziie", a completat vicepreedintele PSD.

Ilie Sarbu, fost ministru PSD al Agriculturii, a declarat c luni Comitetul Executiv Naional va hotri data la care va avea loc Congresul Naional al PSD, precizand c pan atunci toatele datele vehiculate in pres referitoare la organizarea Congresului PSD sunt false.

De asemenea, Sarbu a precizat c la intrunirea de la Poiana Braov au fost invitai toi liderii partidului, dar c nu s-au prezentat toi.

"Dac din 48 de filale au participat 39, inseamn c este o majoritate copleitoare", a conchis fostul ministru PSD.

Dan Nica, fostul ministru al Internelor, a declarat c este foarte interesant candidatura lui Cristian Diaconescu, dat fiind c este o competiie deschis i crede c cel mai bun candidat va catiga. Acesta a spus c grupul care s-a intrunit la Poiana Braov alege soluia cea mai bun pentru PSD i i-a artat sperana ca viitorul Congres al PSD s fie un exemplu i pentru celelalte partide politice dar mai ales pentru PD-L, "care s aib in sfarit posibilitatea s dea glas i celor care au alte preri in partid".

Taberele din PSD s-au pregtit separat pentru edina de luni a Comitetului Executiv. In timp ce majoritatea membrilor Biroului Permanent, in frunte cu Ion Iliescu i Adrian Nstase, au dezbtut soarta social-democraiei la Bucureti, Mircea Geoan i liderii PSD din Ardeal s-au intalnit la Poiana Braov.

Z.O.
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2019 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00486 sec.