Ziua Logo
  15:39, marti, 23 octombrie 2018
 Cauta:  
  Detalii »


Pentru a putea trimite un articol trebuie sa va autentificati.Nume:
Parola: 
Utilizator nou »      Parola uitata »
Memoreaza datele de autentificare?

O aeronavă TAROM a ieșit de pe pistă la Bacău

Incidentul a fost cauzat de supraturarea unui motor al aeronavei

Un avion cu 21 de pasageri a ieșit, sambata, de pe pistă pe Aeroportul din Bacău. Aeronava urma să ajungă la București. Nimeni nu a fost rănit, iar toți cei 21 de pasageri au fost evacuați. Ei se află in acest moment in terminalul Aeroportului de la Bacău, urmand să fie preluați de o altă aeronavă, informeaza realitatea.net.

"Aeronava se afla in faza de rulaj către pista de decolare, moment in care echipajul a observat o accelerare necomandată. Este posibil ca in acest caz să avem o problemă de natură tehnică, care a generat acest eveniment. Comisia tehnică va stabili ce anume a determinat acest incident", a declarat Mircea Ciucă, expert aviație civilă.

"Este vorba despre cursa 802, Bacău-București. Cauza incidentului a fost supraturarea motorului in faza de rulaj către pista de decolare. La bordul aeronavei se aflau 21 de pasageri. Toți pasagerii au fost debarcați in siguranță și vor fi transportați cu o altă cursă Tarom care va decola in jurul orei 10.00", a precizat, Ioana Boca, purtător de cuvant Tarom.

Z.O.
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2018 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01321 sec.