Ziua Logo
  Nr. 4692 de marti, 17 noiembrie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »


Pentru a putea trimite un articol trebuie sa va autentificati.Nume:
Parola: 
Utilizator nou »      Parola uitata »
Memoreaza datele de autentificare?

Metrorex a solicitat Curtii de Apel suspendarea protestului, procesul se judeca abia joi

Trafic de cosmar in Bucuresti din cauza grevei de la metrou

Angajatii Metrorex au intrat astazi in greva generala pe termen nelimitat, in timp ce directorul general al Metrorex, Gheorghe Udriste, a declarat ca societatea a depus la Curtea de Apel Bucuresti cererea de suspendare a grevei sindicalistilor de la metrou, informeaza Realitatea TV.

Peste 1.000 de angajati de la Metrorex, din totalul de 4.250, nu lucreaza astazi, in intervalul orar 04.00-16.00, ca urmare a grevei generale pe termen nelimitat, a declarat presedintele Uniunii Sindicatelor Libere Metrou, Ion Radoi.

"Angajatii au venit la serviciu, insa nu vor desfasura nicio activitate in intervalul 04.00-16.00, cand se desfasoara greva. Metroul va circula normal dupa ora 16.00 pana la ora 23.00", a mentionat Ion Radoi.

Angajatii Metrorex au intrat de astazi in greva generala pe termen nelimitat, nemultumiti de rezultatul negocierilor de luni cu Radu Berceanu. Angajatii de la Metrorex, care au intrat in greva generala nu vor fi platiti, iar abonamentele calatorilor vor fi prelungite cu un numar de zile egal cu zilele de greva, a declarat secretarul general al Uniunii Sindicale Libere Metrou (USLM), Florian Crisu.

Metrorex a depus la Curtea de Apel Bucuresti, o cerere de suspendare a grevei sindicalistilor de la metrou, procesul urmand sa se judece joi, 19 noiembrie. Directorul general al Metrorex, Gheorghe Udriste, a declarat ca in cursul diminetii de astazi societatea a depus la Curtea de Apel Bucuresti o cerere de suspendare a grevei sindicalistilor de la metrou pe motiv ca bugetul pe anul 2010 nu a fost aprobat si deci nu poate fi cunoscut fondul de salarii. "Anul trecut s-au putut negocia salariile la metrou, acum nu se mai poate pentru ca suntem in criza", a spus Udriste.

Directorul Metrorex a precizat ca pierderile inregistrate de societate pe perioada grevei vor fi imputate sindicatului, iar calatorii afectati pot cere daune. Udriste a precizat ca la sfarsitul actiunii de protest vor putea fi cuantificate pierderile.

Regia Autonoma de Transport Bucuresti (RATB) a decis, luni, ca incepand de astazi sa mareasca capacitatea de transport a regiei, prin suplimentare cu 200 de autobuze, troleibuze si tramvaie, de la 5.30 pana la ora 17.00, pe 47 linii.

O delegatie a sindicalistilor de la metrou a purtat, luni, discutii cu ministrul interimar al Transporturilor si Infrastructurii, pe tema contractului colectiv de munca, insa acestea au esuat.

Z.O.
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Cum l-a izgonit din Rai Elena pe Ciprian (4992 afisari)
 Nesimtitul sindicalist PSD paralizeaza Bucurestii (3140 afisari)
 Ciuvica transpira din arhiva secreta a DGIPI (2866 afisari)
 Nastasiu si Radoi, doi derbedei (2637 afisari)
 Incasari record pentru filmul apocaliptic "2012", bazat pe o prezicere mayasa (2498 afisari)
 Din seria locuri ciudate pentru autosatisfacere: S-a masturbat la solar, dar a fost surprinsa in actiune (IMAGINI INTERZISE MINORILOR) (5561 afisari)
 Fotografii porno pe site-ul primariei din Buftea (3547 afisari)
 Enrique Iglesias se masturbeaza intr-un videoclip interzis de posturile TV (VIDEO) (3319 afisari)
 Un clip emotionant in care un caine isi intampina stapanul venit din Afganistan devine hit pe YouTube (Video) (3298 afisari)
 Crin Antonescu: Sper ca Basescu nu este atat de canalie incat sa fi stiut despre prima mea sotie (2997 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01422 sec.