Ziua Logo
  Nr. 4556 de marti, 9 iunie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »


Pentru a putea trimite un articol trebuie sa va autentificati.Nume:
Parola: 
Utilizator nou »      Parola uitata »
Memoreaza datele de autentificare?

Snack Attack a intrat in insolventa

Lantul fast-food Snack Attack a intrat in insolventa din cauza datoriilor catre furnizorul de carne de pui, anunta Ziarul Financiar, in editia electronica. Potrivit reprezentantilor Snack Attack, "datoriile catre furnizor erau de 349.000 lei si programate conform acordului din aprilie spre a fi platite in mai multe transe intr-un interval de 6 saptamani pana la date de 19 iunie''. ''Platisem deja 75.000 lei cand la 28 aprilie am aflat cu mare surprindere ca avocatul a cerut insolventa companiei noastre", a declarat, pentru publicatia citata, Maria Gavrilescu, directorul de marketing al Snack Attack.

Tribunalul Bucuresti a admis, la 28 aprilie, cererea formulata de Convenience Prod pentru deschiderea procedurii de insolventa asupra Snack Attack, conducerea integrala a activitatilor Snack Attack fiind preluata de catre A&A Consultants IPURL, ca administrator judiciar al firmei.

Florin Balu, administratorul retelei de restaurante, spune ca plangerea a fost facuta ca urmare a incetarii contractului de furnizare a carnii. "Snack Attack a inlocuit la sfarsitul anului trecut carnea de pui gatita folosita la prepararea sandvisurilor din cauza nemultumirii fata de calitatea indoielnica a produselor oferite de furnizor'', a spus reprezentantul companiei. El sustine ca avocatul Convenience Prod a actionat fara aprobarea clientului sau, fapt confirmat si de cererea de renuntare la judecata adresata Tribunalului Bucuresti. Snack Attack a initiat un recurs impotriva deciziei judecatoresti.

Pana la clarificarea situatiei, lantul de restaurante va trece printr-o reorganizare judiciara, urmand sa-si desfasoare activitatea in acest fel, pana la stingerea datoriilor.

Z.O.
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 BBC isi bate joc de Romania (7472 afisari)
 Universitatea Hyperion are 11 facultati (4721 afisari)
 Locuri fara taxa pentru anul universitar 2009-2010 (4417 afisari)
 Vanghelie si Mazare au dezamagit PSD (3324 afisari)
 Misterul ultimului mandat (2890 afisari)
 La doi ani are un IQ de 160, similar cu cel al savantului Stephen Hawking (3203 afisari)
 UPDATE 16.15- Clubul Roman de Presa: Atitudinea lui Emil Boc fata de Victor Ciutacu, incalificabila (VIDEO)  (2212 afisari)
 Urmarea studente in parcul Politehnicii, le batea si apoi le viola  (2127 afisari)
 Diagnostic-soc in cazul unei fetite de zece ani: Alergie la secolul XXI (VIDEO) (2113 afisari)
 Sanii Jessicai Simpson fac furori in New York! (2051 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00468 sec.