Ziua Logo
  Nr. 4553 de vineri, 5 iunie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »


Pentru a putea trimite un articol trebuie sa va autentificati.Nume:
Parola: 
Utilizator nou »      Parola uitata »
Memoreaza datele de autentificare?

Posibila deturnare a zborului Air France 447 - Un chinez a facut o asigurare de peste un milion de dolari cu putin timp inainte de a se imbarca

Familia unui chinez care se afla la bordul avionului Air France dat disparut deasupra Atlanticului, ar putea primi o despagubire record, de 6,6 milioane de yuani (1,4 milioane de dolari) de la o companie de asigurari, relateaza "China Daily" in editia electronica de joi. Ce este insa straniu este ca barbatul, al carui nume nu a fost dezvaluit, isi facuse asigurarea de viata de curand, in decursul anului trecut. Potrivit contractului, compania asiguratoare se angaja sa-i plateasca de 40 de ori valoarea primei in caz de accident aerian.

Aceasta suma, precizeaza "China Daily" este cea mai mare despagubire oferita vreodata de o companie de asigurari unui cetatean chinez. Dupa cum a declarat compania asiguratoare PICC Life Insurance Co Ltd prin intermediul unui comunicat de presa, barbatul platise o prima in caz de accident aerian in valoare de 240.000 de yuani. In prezent, a precizat purtatoarea de cuvant a companiei, a fost creata o chipa de urgenta pentru a face pregatirile necesare pentru plata uriasei despagubiri. Deocamdata, familia chinezului asteapta informatii despre zborul 447, a carui disparitie ramane in continuare un mister. Printre pasagerii avionului Air France care facea legatura intre Rio de Janeiro si Paris de mai aflau alti opt cetateni chinezi, intre care Xiao Xiang, un tanar om de stiinta, care fusese invitat in Brazilia de Universitatea Federala din Rio de Janeiro in scopul efectuarii unor cercetari. Ceilalti chinezi care se aflau la bordul avionului disparut erau oameni de afaceri, noteaza "China Daily".

A.O.
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Obama reseteaza jocul geo-strategic pentru secolul XXI (2544 afisari)
 Comunistul Voronin latra la Romania (2400 afisari)
 Presupuneri privind dezastrul din Atlantic (1992 afisari)
 "Felix" are picioare scurte (1744 afisari)
 Putin catre Bruxelles: Nu va fi gaz! (1606 afisari)
 Comandantul aerodromului a murit in urma unui accident aviatic la Clinceni (2172 afisari)
 Posibila deturnare a zborului Air France 447 - Un chinez a facut o asigurare de peste un milion de dolari cu putin timp inainte de a se imbarca (2023 afisari)
 Rusia se pregateste sa trimita in Belarus doua Armate cu efectiv complet (1949 afisari)
 Fotografii cu femei topless si un barbat dezbracat facute la vila lui Berlusconi din Sardinia, publicate de El Pais (1829 afisari)
 Guvernatorul regiunii Odesa: "Basarabia va fi pentru totdeauna teritoriu ucrainean" (1715 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00429 sec.