Ziua Logo
  Nr. 4531 de luni, 11 mai 2009 
 Cauta:  
  Detalii »


Pentru a putea trimite un articol trebuie sa va autentificati.Nume:
Parola: 
Utilizator nou »      Parola uitata »
Memoreaza datele de autentificare?

Roberta Anastase: Ne este mila de Geoana, e cuprins de frisoane electorale si face afirmatii de tip schizofrenic

Presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase,a raspuns luni, in numele PD-L, declaratiilor lui Mircea Geoana legate de Codurile aflate, in acest moment, in Parlament, aratand ca liderul PSD face afirmatii "de tip schizofrenic" in incercarea de a se "exonera de orice responsabilitate".

Anastase a convocat, luni, presa, pentru a raspunde atacurilor "lipsite de fond si de substanta" ale presedintelui PSD Mircea Geoana, careasustinut, cu cateva ore in urma,ca presedintele Basescu detine "principala responsabilitate" pentru o eventuala sanctionare a Romaniei, prin taierea unor fonduri, din cauza slabelor reforme din Justitie, cerandu-i sa-si achite obligatiile constitutionale si politice ale unui sef de stat.

Presedintele Camerei Deputatilor a amintitdeclaratiile publice ale lui Mircea Geoana pe tema celor patru Coduri, declaratii pe care le-a catalogat drept "balbe electorale", aratand ca, daca pana acum sustinea ca nu este nicio graba in adoptarea acestui pachet legislativ, acum afirma contrariul. "Iata, astazi il vedem cuprins din nou de frisoane electorale si gesticuleaza speriat ca neadoptarea rapida a Codurilor va atrage sanctiuni din partea UE si, mai mult, incearca sa-l faca responsabil pentru aceste potentiale sanctiuni pe presedintele Traian Basescu, incercand, de altfel, sa se exonereze de orice responsabilitate", a spus Anastase, incadrand declaratiile lui Geoana in categoria declaratiilor "de tip schizofrenic" de care vorbea colegul sau de partid Adrian Severin.

"Noua, celor de la PD-L, ne inspira mila, pentru ca domnul Geoana este atat de speriatde aceasta campanie electorala in care s-a antrenat, incat nici el nu mai stie ce vorbeste", a exprimat Roberta Anastase pozitia partidului din care face parte fata de afirmatiile presedintelui PSD.

Intrebata daca exista riscul ca, dupa urmatorul raport de tara, Romaniei sa-i fie taiate din fondurile europene, Anastase a precizat ca"acest risc exista in masura incare nu facem pasi concreti".

"In acelasi timp, vreau sa va spun ca presedintele Senatului stia, la fel ca si presedintele Camerei Deputatilor, de aceste riscuri inca de la inceput, de aceea spun ca declaratiile facute de Geoana in urma cu cateva saptamani nu-si au rostul", a mai afirmat Roberta Anastase.

Mai multe detalii la ^http://www.ziua.ro/news.php?data=2009-05-11&id=27646^ - "LIVE Geoana: Exista pericolul taierii de fonduri europene pentru Romania. Responsabilitatea ii apartine lui Basescu"

Z.O.
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Enigma Razvan Ungureanu (5535 afisari)
 Guvernul preda puterea (2329 afisari)
 Adio, Lacatus! (1936 afisari)
 Cele 12 masuri care ar putea schimba sistemul (1666 afisari)
 Veriga lipsa in evolutia omului (1559 afisari)
 Ea e tanara cu cei mai mari sani din lume! (FOTO) (3735 afisari)
 "In al nouălea cer" - film interzis minorilor sub 18 ani, rulează luni seară la Muzeul Țaranului (VIDEO) (2956 afisari)
 Un craiovean a vrut sa vanda pentru un milion de euro o vioara Stradivarius tinuta intr-un grajd (FOTO/ VIDEO) (2299 afisari)
 Moscova: Primul avion de luptă rusesc, construit după căderea URSS, va fi gata in 2009 (2178 afisari)
 S-a intors de la piata si si-a gasit sotul facand sex cu catelul!  (2153 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00600 sec.