Ziua Logo
  Nr. 4134 de joi, 17 ianuarie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »


Pentru a putea trimite un articol trebuie sa va autentificati.Nume:
Parola: 
Utilizator nou »      Parola uitata »
Memoreaza datele de autentificare?

Cristian Cioaca: "Elodia este in viata"

Telenovela Elodia continua cu un nou episod la Realitatea TV, unde politistul Cristian Cioaca a dat declaratii in exclusivitate. "Elodia este in viata, asa simt eu", a afirmat sotul disparutei. Politistul a mai spus ca nu este curios sa stie cu cine discuta sotia sa prin corespondenta electronica si a negat acuzatiile ce i-au fost aduse de procurori, potrivit carora, ajutat de doi prieteni, acesta ar fi spart parola computerului sotiei sale si a intrat in casuta de email. In ceea ce o priveste pe Elodia, Cioaca a raspuns cu greu ca nu o viseaza pe sotia sa si a putut cu greu sa o caracterizeze pe aceasta.

"In fata anchetatorilor nu am avut nimic de declarat. Este o singura declaratie pe care am dat-o in fata judecatorului. Eu nu stateam sa imi urmaresc sotia, sa vad cu cine discuta pe mail si ce activitati avea ea. Corespondeta electronica a aparut si in ziar, dar nu sunt in stare sa o citesc", a explicat sotul Elodiei. Cristian Cioaca a fost retinut de politie, marti seara, fiind acuzat de acces neautorizat pe un calculator din biroul de avocatura al Elodiei Ghinescu. Totusi, suspectul principal in cazul misterioasei disparitii a declarat ca "laptopul era un bun comun, la fel cum era si imobilul in care sotia mea avea biroul". Politistul a adaugat ca el are credinta ca sotia sa este inca in viata: "Nimeni nu o cunoaste pe sotia mea mai bine decat mine. Asa simt eu, ca este in viata". Mai mult, el a amintit faptul ca a primit de Craciun o felicitare si un ceas, ambele fiind trimise, dupa parerea sa, chiar de Elodia. Cu toate acestea, lui Cioaca i-a fost greu sa-si caracterizeze sotia, surprinzand in cele din urma principalele caracteristici ale Elodiei in trei cuvinte: frumoasa, desteapta si cocheta.

Intre timp, Inalta Curte de Casatie si Justitie va discuta, vineri, recursul DIICOT la decizia Curtii de Apel Brasov de a respinge propunerea de arestare preventiva a politistului Cristian Cioaca si a lui Marin Adrian Nitu, unul dintre cei doi complici ai acestuia, care l-a ajutat pe politist sa adune informatii din calculatorul Elodiei. In opinia lui Florentin Sorescu, avocatul politistului, aceasta a doua retinere a clientului sau este un abuz, intrucat "se forteaza arestarea pe alte cauze, cand, de fapt, s-a pierdut ocazia de a-l aresta pe suspiciunea principala: asasinarea sotiei. S-a inventat o noua infractiune pentru a-l putea aresta pe Cristian Cioaca".

O.R.
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Erorile lui Nostradamus (6194 afisari)
 Prim-ministru jucator (3500 afisari)
 Coruptie in SRI (3080 afisari)
 Dusmanii lui Eminescu la Chisinau si Cotroceni (2414 afisari)
 Nu vreti un doctorat? (2143 afisari)
 Moda testicolelor agatate de masina face ravagii in SUA (2672 afisari)
 Bulgaria, calul troian al Rusiei in UE si NATO (2203 afisari)
 Omar Hayssam pregateste dezvaluiri incendiare  (2011 afisari)
 Un palmier din Madagascar se vede din spatiu (1832 afisari)
 Cristian Cioaca: "Elodia este in viata" (1585 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01231 sec.