Ziua Logo
  Nr. 3834 de sambata, 20 ianuarie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »


Pentru a putea trimite un articol trebuie sa va autentificati.Nume:
Parola: 
Utilizator nou »      Parola uitata »
Memoreaza datele de autentificare?

Documentele de langa "biletel"

Rompetrol a facut publice documentele pe care Dinu Patriciu, presedintele Grupului Rompetrol, le-a trimis institutiilor statului in 2005 - prin care se demonstreaza "neregulile si caracterul tendentios al pseudoanchetei derulate de Parchet, prejudiciile create, astfel, unuia dintre cei mai mari contribuabili la bugetul statului - Rompetrol, precum si rolul important pe care compania il detine in sistemul energetic romanesc".

Aceste documente au fost publicate in cursul zilei de astazi pe site-ul companiei (la adresa ^http://www.rompetrol.com^).

In comunicatul dat astazi publicitatii se mai arata ca scopul acestei corespondente a fost sesizarea "abuzurilor si a incompetentei procurorilor care conduceau cercetarile asupra managementului si activitatilor Rompetrol".

Documentele trimise Presedintiei, Guvernului, Camerei Deputatilor, Senatului, Consiliului Superior al Magistraturii si Delegatiei Comisiei Europene la Bucuresti, poarta un numar de inregistrare din 15 noiembrie 2005 si sunt semnate de presedintele Grupului Rompetrol, directorul general Dinu Patriciu.

A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Strategia nucleara a Israelului (3141 afisari)
 Marea lehamite (2902 afisari)
 Videanu actionar la "banca escrocilor" (2635 afisari)
 Gloria si decaderea Isabelei Peron (2598 afisari)
 Omorat de Justitia romana (1604 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00570 sec.