Ziua Logo
  Nr. 4093 de joi, 22 noiembrie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »


Pentru a putea trimite un articol trebuie sa va autentificati.Nume:
Parola: 
Utilizator nou »      Parola uitata »
Memoreaza datele de autentificare?

Rudele Elodiei chemate la Parchet

Parintii si fratele avocatei Elodia Ghinescu, disparuta la sfarsitul lunii august, au fost audiati, joi, la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Brasov. Ei au confirmat faptul ca mai multe obiecte descoperite in rapa dintre Poiana Brasov si Rasnov apartin avocatei si sotului acesteia, politistul Cristian Cioaca.

Rudele avocatei au fost audiate timp de patru ore de procurorul Marius Iacob, care le-a aratat imagini cu diverse obiecte gasite in rapa. Tatal Elodiei a declarat, la iesirea de la audieri, ca a fost foarte dureros pentru el sa vada acele obiecte care au apartinut fiicei sale si sotului acesteia. De asemenea, el s-a declarat convins de faptul ca ginerele sau a ucis-o pe Elodia. "Indiscutabil el este criminalul", a precizat tatal avocatei. Procurorul Iacob a precizat ca martorii din Spania, vecinii sotilor Ghinescu - Cioaca care se presupune ca ar fi auzit lovituri puternice in noaptea disparitiei avocatei, vor fi audiati in luna decembrie, cand vor reveni in tara. In total, in decurs de doua luni, au fost audiate 40 de persoane in acest caz.

In cursul zilei de joi au inceput cautarile trupului avocatei pe traseul Sinaia - Targoviste si vor continua si in zilele urmatoare. In plus, in aproximativ o luna de zile sunt asteptate si rezultatele tuturor expertizelor IT. "Atunci i le vom prezenta si lui Cristian Cioaca", a adaugat procurorul care se ocupa de cazul avocatei si pe care il considera cel mai dificil din intreaga sa cariera. Pe de alta parte, principalul suspect de uciderea avocatei, politistul Cristian Cioaca, mai are cateva zile din concediul fara plata, urmand ca pe data de 26 noiembrie, sa se intoarca la serviciu.

O.R.
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Feuda lui Patapievici (3414 afisari)
 Operatiunea Dragonul (2786 afisari)
 Si-a dat sotul in judecata ca a castigat la loterie (2766 afisari)
 Boicot prezidential (2622 afisari)
 Presedintele Elodia (2286 afisari)
 Lagarele staliniste din Kazahstan, "Auschwitz-ul" militarilor romani (1875 afisari)
 Rudele Elodiei chemate la Parchet (1470 afisari)
 Traficul din Bucuresti are o harta online (1206 afisari)
 Criza economica din Transnistria poate determina o revolta populara (1082 afisari)
 Amenintarea fisticului si criza nucleara iraniana (952 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00446 sec.