Ziua Logo
  Nr. 4401 de vineri, 28 noiembrie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »


Pentru a putea trimite un articol trebuie sa va autentificati.Nume:
Parola: 
Utilizator nou »      Parola uitata »
Memoreaza datele de autentificare?

Firmele creeaza pe internet o lista neagra cu angajatii problema

Angajatiilor-problema le va fi de acum din ce in ce mai dificil sa isi gaseasca un nou loc de munca. Ei au inceput sa fie "parati" pe Internet agentiilor de recrutare de forta de munca de catre angajatorii care ii introduc pe o "lista neagra" pe site-ul www.blacklist-online.ro, relateaza Agerpres. Persoanele fizice, dar si angajatorii, agentiile de consultanta si plasare a fortei de munca din tara sau strainatate postati in aceasta baza de date au intrat cel putin intr-un conflict cu o firma angajatoare sau o agentie de consultanta sau plasare de forta de munca.

Pana in prezent, noteaza Agerpres, angajatorii inscrisi pe site au reclamat 33 de persoane care nu au respectat contractele de munca semnate, insa pe "lista neagra" au ajuns si trei angajatori, acuzati ca au adus prejudicii firmelor de plasare a fortei de munca.

"Black List Online este o baza de date creata pentru agentiile de recrutare, angajatorii din Romania sau strainatate pentru a le usura munca, pentru a putea verifica seriozitatea aplicantilor si eventualilor viitori parteneri", se arata pe site-ul care gazduieste "lista neagra". "Daca v-au creat greutati, daca v-au mintit, daca au afectat relatiile cu partenerii dumneavoastra din cauza unor persoane ce au aplicat pentru un loc de munca prin dumneavoastra, introduceti-i in Black List Online. In acest fel, va puteti proteja pe dumneavoastra, pe alti colaboratori, persoane fizice sau juridice, atentionandu-i de neseriozitatea lor! Si dumneavoastra puteti fi protejat, evitand persoanele fizice sau firmele postate, care au creat probleme altor agentii", afirma administratorii site-ului. "Black List Online nu e o simpla lista cu persoane fizice sau agentii care v-au cauzat probleme, e o metoda prin care aveti o satisfactie morala ca acestea au intrat in vizorul altor agentii. Acolo unde legea nu poate sa intervina pentru a-i atentiona pe rauplatnici, pe cei neseriosi, pe cei care v-au cauzat neplaceri sau pagube, intervine Black List Online", mai arata acesta. Inscrierea ca membru al Black List on-line se face contra cost.

Alina OLTEANU
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Norme pentru mame (2367 afisari)
 11 septembrie in India (2329 afisari)
 Nu votam securisti, turnatori si escroci (1998 afisari)
 Site-uri care promoveaza anorexia (1849 afisari)
 Mistretul domestic (1650 afisari)
 Ghici cine este vedeta care si-a pierdut chilotii pe covorul rosu? (2610 afisari)
 Se simte rau: Patrick Swayze si-a luat ramas bun de la familie si prieteni (2535 afisari)
 The Economist: Economiile est-europene se prabusesc. Situatia cea mai grava este in Romania si Bulgaria (2129 afisari)
 Cercetatori italieni, coordonati de o romanca, au descoperit cauzele epilepsiei (1589 afisari)
 Si-a trezit nevasta din coma, muscand-o de degetele de la picioare (1377 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00454 sec.