Ziua Logo
  Nr. 4385 de luni, 10 noiembrie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »


Pentru a putea trimite un articol trebuie sa va autentificati.Nume:
Parola: 
Utilizator nou »      Parola uitata »
Memoreaza datele de autentificare?

BEM a admis plangerea depusa de PD-L in care acuza Alianta PSD-PC ca ii foloseste sigla si sloganul

Biroul Electoral Municipal Bucuresti a admis plangerea PD-L depusa duminica impotriva Aliantei PSD-PC, pe motivul ca aceasta a folosit sigla si sloganul PD-L pe afisele electorale si a inaintat-o primariilor de sector, Politiei si CNA pentru a lua masurile necesare, a declarat luni euro-deputatul PD-L, Marian Zlotea, relateaza NewsIn.

Potrivit lui Zlotea, aceasta plangere va fi trimisa Politiei si primariilor de sector pentru verificarea si sanctionarea agentilor publicitari si a celor care au autorizat amplasarea acestor afise pe panourile publicitare din diverse locuri din Bucuresti. O adresa in acest sens va fi trimisa si CNA pentru a preveni aparitia unor astfel de materiale pe posturile de televiziune.

De asemenea, prin plangerea inaintata BEM, PD-L a cerut retragerea materialelor publicitare incriminatorii si interzicerea folosirii insemnelor electorale ale PD-L de catre Alianta PSD-PC sau alt competitor electoral si de catre difuzorii de publicitate. Desi plangerea a fost inaintata initial atat BEM, cat si BEC, Marian Zlotea a declarat ca in cele din urma s-a decis ca BEM este autoritatea in masura sa ia in discutie aceasta plangere.

Presedintele BEM, Alin Visan, a declarat ca reprezentatul aliantei PSD-PC a solicitat trimiterea unei adrese Aliantei pe care o reprezinta pentru a se verifica daca intr-adevar aceasta este cea care a comandat afisele electorale. Solicitarea a fost respinsa de BEM, pe motiv ca obiectul deciziei este interzicerea folosirii insemnelor PD-L de catre toti competitorii electorali.

Marian Zlotea a declarat duminca ca PSD a tiparit un afis electoral care pe jumatate are sigla PD-L si sloganul "Ei cu ei", iar pe cealalta jumatate scrie "PSD cu Voi". Potrivit lui Zlotea, aceste afise, in format electronic, ruleaza deja pe panoul instalat langa hotelul Marriott, dar si in alte locatii.

In consecinta, PD-L a solicitat BEC si BEM sanctionarea PSD pentru folosirea sloganului si a siglei PD-L pe afise electorale proprii, in plangerea inaintata celor doua autoritati invocandu-se incalcarea art. 37, alin. 1 si 2 din Legea uninominalului.

PD-L si-a lansat candidatii in campania electorala avand ca principal slogan "Ei cu ei, Noi cu Voi".

Z.O.
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Aventurile francmasoneriei pe pamanturile romanesti (3255 afisari)
 Vracii crizei mondiale (2876 afisari)
 Contraatac iranian la Obama (2378 afisari)
 Vom avea prima minicentrala nucleara (1632 afisari)
 Trianonul de la Floresti (1495 afisari)
 La 42 de ani, Cindy Crawford apare intr-un pictorial ce taie respiratia barbatilor (FOTO) (3732 afisari)
 Fotografii inedite cu OZN-urile ce au survolat Franta! (3673 afisari)
 Din dragoste, s-a trezit din coma dupa 30 de ani (3618 afisari)
 Topul celor mai spectaculoase fraude cu fonduri UE: Un italian si-a cumparat Ferrari, iar un spaniol si-a deschis un bordel (2554 afisari)
 Bush s-a dezinfectat dupa ce i-a strans mana lui Obama (2260 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01543 sec.