Ziua Logo
  Nr. 4372 de sambata, 25 octombrie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »


Pentru a putea trimite un articol trebuie sa va autentificati.Nume:
Parola: 
Utilizator nou »      Parola uitata »
Memoreaza datele de autentificare?

Conflict in interiorul echipei de campanie a republicanilor: Sarah Palin ii acuz pe consilierii lui McCain c arunc asupra ei vina unei eventuale infrangeri la 4 noiembrie

In echipa de campanie a republicanilor au izbucnit conflicte interne in legtur cu rolul lui Sarah Palin, care ii acuz pe consilierii lui John McCain c deja arunc asupra ei vina unei eventuale infrangeri la 4 noiembrie, a dezvluit sambt site-ul specializat politico.com, citat de AFP.

Potrivit site-ului, care citeaz patru personaliti republicane apropiate de candidata la vicepreedinia Statelor Unite, Palin este exasperat de remarcile consilierilor din stafful electoral al campaniei republicane, pe care susintorii ei ii acuz c sunt la originea unei serii de gafe in comunicare.

Politico susine c Palin este acum din ce in ce mai decis s nu mai in cont de sfaturile acestora. "i-a pierdut increderea in majoritatea consilierilor" a declarat pentru Politico un responsabil republican. Atunci cand cltorete impreun cu acetia - majoritatea foti colaboratori ai lui Bush - se creeaz adesea situaii tensionate. Potrivit sursei, Palin a inceput deja s procedeze in mod individual in mai multe declaraii din timpul campaniei.

Cei care ii sunt credincioi guvernatoarei de Alaska il acuz pe directorul de campanie al lui John McCain, Steve Schmidt, i pe prim-consiliera sa, Nicole Wallace, c au inceput deja s arunce asupra lui Palin responsabilitatea pentru eecul candidatului republican in alegeri.

"Aceti oameni o vor judeca i o vor face praf dup campanie pentru a-i ascunde propria responsabilitate", este de prere un alt membru al echipei McCain citat de Politico.

Informaiile despre tensiunile din tabra republican intervin in condiiile in care sondajele par s indice c Sarah Palin, care relansase campania senatorului de Arizona in momentul nominalizrii sale, la sfaritul lunii august, acum, cu zece zile inainte de alegerile din 4 noiembrie, il trage in jos.

ZIUA ONLINE
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Profetie pentru o Romanie moderna (2220 afisari)
 Armata Rusa incapabila (2067 afisari)
 Trimis dupa creta (1979 afisari)
 Cimitir nazist in jungla amazoniana (1687 afisari)
 Cominternul impotriva Romaniei (1190 afisari)
 Controversatul moment in care Bute a scapat de KO a fost elucidat de arbitrul meciului (2637 afisari)
 Prea multa dragoste ucide: Modelul britanic Katie Evans s-a sinucis, devastata de divort!  (2395 afisari)
 Minune a naturii: E pasare sau scoarta de copac? (2053 afisari)
 Nimfomanele crestine ne indeamna sa tinem focul aprins doar in patul conjugal (1840 afisari)
 Avion submersibil pentru Pentagon (1481 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00484 sec.