Ziua Logo
  Nr. 4368 de marti, 21 octombrie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »


Pentru a putea trimite un articol trebuie sa va autentificati.Nume:
Parola: 
Utilizator nou »      Parola uitata »
Memoreaza datele de autentificare?

Studiile fcute in Romania vor fi echivalate in Ungaria

Guvernele Romaniei i Ungariei au semnat mari, la Szeged, o declaraie prin care recomand autoritilor responsabile cu echivalarea studiilor s recunoasc automat perioadele de studii efectuate in statul vecin i s asigure elevului sau studentului continuarea acestora in anul imediat urmtor.

Diplomele, certificatele de studii i titlurile tiinifice acordate de instituii de invmant acreditate in Romania i in Ungaria vor fi recunoscute reciproc ca urmare a transpunerii in legislaia naional, de ctre ambele state, a Directivei Parlamentului European privind recunoaterea calificrilor profesionale.

Tot mari, cele dou guverne au convenit ca ministerele Muncii din ambele ri s elaboreze un ghid bilingv pentru muncitorii romani din Ungaria i cei maghiari din Romania. Documentul va cuprinde informaii cu privire la condiiile de munc, regulile de intrare in ar i ederea strinilor, recunoaterea diplomelor i calificrilor, drepturi de asigurri i asisten social.

Z.O.
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Ritualuri barbare la Cambridge (3966 afisari)
 Creierul lui Obama (2161 afisari)
 Roma anti-Romania (2147 afisari)
 Strategie nationala pentru cadavrul Romaniei (2059 afisari)
 Nu speriati clientii (1547 afisari)
 O mama a reusit sa scape de doi agresori dupa ce i-a muscat de organele genitale, dar al treilea a violat-o de fata cu copilul de sapte ani (4302 afisari)
 "Farfurii zburatoare" filmate in Turcia (VIDEO) (3619 afisari)
 Presedintele unui fond de investitii din SUA se retrage dupa ce a castigat zeci de milioane de dolari din criza creditelor: Salutare, fraierilor. Va multumesc ca m-ati imbogatit idiotilor. God Bless America! (2886 afisari)
 Astrolog rus: UE si NATO nu vor mai exista in forma actuala in 2020 (2145 afisari)
 Anaconda 3 sau cum a vanat David Hasselhoff cel mai de temut sarpe din lume in padurile de la marginea Bucurestilor (2049 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01410 sec.