Ziua Logo
  Nr. 4338 de marti, 16 septembrie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »


Pentru a putea trimite un articol trebuie sa va autentificati.Nume:
Parola: 
Utilizator nou »      Parola uitata »
Memoreaza datele de autentificare?

Emil Boc: PD-L ar putea hotari ca Theodor Stolojan sa candideze la alegerile parlamentare

Dupa ce la finalul saptamanii trecute democrat-liberalii l-au anuntat cu mare fast pe Theodor Stolojan drept candidatul PD-L pentru functia de premier, marti Emil Boc da semne de incertitudine in ceea ce il priveste pe Stolojan.

Liderul PD-L Emil Boc a declarat ca o eventuala participare a lui Theodor Stolojan la alegerile parlamentare va fi decisa in interiorul partidului, pana la anuntarea candidaturilor democrat-liberalilor, a caror finalizare are ca termen 7 octombrie.

Anuntul lui Boc vine dupa ce, in urma cu doua saptamani, Theodor Stolojan a declarat ca nu va participa la alegerile parlamentare, deoarece el vizeaza doar functia de premier, neinteresandu-l un post de parlamentar.

Declaratia presedintelui PD-L Emil Boc, adanceste speculatiile potrivit carora candidatura lui Theodor Stolojan, la functia de premier este doar una de fatada, asta in cazul in care premierul propus de PD-L nu s-a razgandit brusc, si acum il intereseaza un loc de parlamentar.

Liderul PD-L Emil Boc a anuntat marti, la finalul sedintei conducerii partidului, ca, in jurul datei de 22-23 septembrie, democrat-liberalii vor avea listele de candidati pentru alegerile parlamentare "intr-o forma cat mai aproape de cea finala", astfel incat dosarele complete sa fi trimise conducerii centrale pe 7 octombrie.

Emil Boc a respins, totodata, ideea ca PD-L ar amana nominalizarile pana la pronutarea instantei asupra contestatiei PRM privind hotararea de Guvern de delimitare a colegiilor uninominale. "Nici poveste. Drumul spre uninominal este ireversibil. Nici nu ne gandim la alta alternativa. Toate analizele, toate strategiile, toate proiectele politice sunt pe votul uninominal. N-avem nicio strategie decat cea pe votul uninominal", a spus Emil Boc.

PRM a depus marti la Curtea de Apel cererea de anulare a hotararii de guvern privind delimitarea colegiilor uninominale, liderul peremist Lucian Bolcas. El a precizat ca duminica a expirat termenul la care guvernul trebuia sa prezinte un raspuns la plangerea prealabila a PRM.

Z.O.
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Marca Traian (3650 afisari)
 Groapa lu' Pelivanu (2114 afisari)
 Singuri in fata Rusiei (2078 afisari)
 Haos nuclear la Magurele (2010 afisari)
 Atentie cad banci! (1251 afisari)
 Penisul de hamster al celebrului Harry Potter, Daniel Radcliffe (3046 afisari)
 La 62 de ani, "Mireasa lui Frankenstein" este in tandreturi cu un tanar (2922 afisari)
 Georgia dezvaluie interceptari telefonice ca sa demonstreze ca Rusia a fost cea care a initiat atacul (2506 afisari)
 Basescu si-a gasit sosia la Tebea (2247 afisari)
 Presedintele comunitatii rusesti de la Chisinau: Bucurestii au inceput procesul unirii Moldovei cu Romania (2115 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00457 sec.