Ziua Logo
  Nr. 4338 de marti, 16 septembrie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »


Pentru a putea trimite un articol trebuie sa va autentificati.Nume:
Parola: 
Utilizator nou »      Parola uitata »
Memoreaza datele de autentificare?

PSD a cerut validarea lui Giani Balan in locul de deputat al lui Miron Mitrea

Grupul parlamentar al social-democratilor a trimis Biroului Permanent o scrisoare prin care cere numirea unui supleant pe lista PSD din Vrancea, ca deputat in locul demisionarului Miron Mitrea.

Secretarul Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea (PSD), a declarat marti ca solicitarea primita de conducerea Camerei a fost trimisa comisiei de validare. Validarea lui Balan va fi totusi intarziata din cauza procedurilor complicate de incetare a calitatii de deputat pentru Miron Mitrea, proceduri ce urmeaza a fi definitivate de aparatul tehnic al Camerei Deputatilor. "Banuiesc ca din momentul in care va fi votat Giani Balan, toate procedurile pe care domnul fost deputat Miron Mitrea trebuie sa le parcurga vor fi incheiate pentru ca nu poti sa-l validezi pe celalalt pana cand fostul deputat nu si-a incheiat toate procedurile legale", a declarat Zgonea, transmi.

El a spus ca presedintele Camerei Deputatilor este in masura sa decida cand procesul va fi finalizat astfel incat documentele care sa ateste incetarea calitatii de deputat a lui Miron Mitrea sa fie trimise Parchetului, pentru ca procurorii sa poata incepe urmarirea penala impotriva lui Mitrea. "Va recomand sa-l intrebati mai bine pe domnul Olteanu", a spus Zgonea.

Giani Balan este unul dintre tinerii care au fost lansati in politica de "baronul" PSD de Vrancea, Marian Oprisan, fiind consilier local in Focsani. "Ma simt onorat ca sefii mei au incredere in mine", a afirmat Balan, intr-un cotidian local.

Z.O.
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Marca Traian (3650 afisari)
 Groapa lu' Pelivanu (2114 afisari)
 Singuri in fata Rusiei (2078 afisari)
 Haos nuclear la Magurele (2010 afisari)
 Atentie cad banci! (1251 afisari)
 Penisul de hamster al celebrului Harry Potter, Daniel Radcliffe (3046 afisari)
 La 62 de ani, "Mireasa lui Frankenstein" este in tandreturi cu un tanar (2922 afisari)
 Georgia dezvaluie interceptari telefonice ca sa demonstreze ca Rusia a fost cea care a initiat atacul (2506 afisari)
 Basescu si-a gasit sosia la Tebea (2247 afisari)
 Presedintele comunitatii rusesti de la Chisinau: Bucurestii au inceput procesul unirii Moldovei cu Romania (2115 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00471 sec.