Ziua Logo
  Nr. 4716 de vineri, 18 decembrie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
It@ziua
»  
Atentie la cumparaturile de Craciun
-- Decembrie este luna cadourilor si, mai nou, a phishing-ului. Multe persoane vor face cumparaturi pe Internet si este foarte importanta apararea impotriva diferitelor atacuri. Furtul si abuzul de informatii personale a crescut deosebit de mult in ultimii ani. Principala tinta...
   (102 afisari)
Inventie revolutionara
Cercetatorii Xerox au inventat cerneala cu argint, care imprima circuite electronice flexibile pe haine, plastic sau film. Aceasta metoda confera inteligenta unor produse precum cutiile de medicamente, care pot urmari si afisa cate pastile au fost deja utilizate intr-un tratament....   (228 afisari)      1 comentariu
Nou standard Blue-ray
Blue-ray a urcat la un nou nivel. Philips si alti producatori importanti au lucrat la un nou standard ce reprezinta noua generatie de discuri optice pe care se pot inregistra continuturi HD, cu o capacitate de 5 ori mai mare decat a unui DVD. "Scenele prind viata pe masura ce detaliile...   (281 afisari)
Guitar Hero la alt nivel
-- Au aparut si in Romania chitara si bateria wireless pentru platforma Playstation 3 (PS3).
Controller-ul wireless de toba Logitech (foto) dispune de trei fete ajustabile si doua paduri pentru cinele. Controller-ul pentru chitara e fabricat din materiale autentice gat de lemn, grif...   (56 afisari)
Ecran la alegere
Microsoft a ajuns la un acord cu Comisia Europana (CE) pe tema browserelor web, CE acceptand schimbarile facute de Microsoft prin instalarea unui "ecran de alegere", "choice screen". Din acesta utilizatorii pot selecta din 12 browsere web, astfel incat Internet Explorer sa nu mai aiba o pozitie privilegiata, in detrimentul concurentei sale, se arata intr-un comunicat al Comisiei. Ecranul de alegere va fi disponibil pe 100 de milioane de calculatoare din Europa la mijlocul lui martie...   (36 afisari)
Stiri pe scurt
DVD cu criptare
Verbatim a lansat DVD SecureSave. Acesta este un DVD inscriptionabil care salveaza si protejeaza fisiere folosind software-ul de encriptare AES de 256 biti.
Intel acuzata
Federal Trade Commission (FTC) a dat in judecata Intel, acuzand gigantul american ca mai bine de un deceniu s-a folosit de pozitia sa dominanta in piata microprocesoarelor pentru a sugruma competitia si a-si intari pozitia de monopol.   (26 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Asasinii lui Ion Iliescu (3960 afisari)
 KGB si GRU in spatele Revolutiei Romane (3839 afisari)
 Mortul viu (3706 afisari)
 Sarbu-PSD vrea la Munca cu Boc (2345 afisari)
 Smardoii Sibiului dupa gratii (1511 afisari)
 Bomba sexy Iulia, prietena stelistului Cristi Tanase, isi expune tatuajul de pe posterior, in prima sa sedinta foto (4094 afisari)
 Sarah Jessica Parker surprinsa cu partile intime la vedere (FOTO) (2598 afisari)
  Serviciul Roman de Informatii recruteaza "in teritoriu"  (2175 afisari)
 Troc intre PD-L si Palatul Cotroceni: intrarea lui Berceanu in Guvern conditionata de acceptarea Elenei Udrea (1960 afisari)
 Un grup de cercetatori sustine ca a descoperit Atlantida (1760 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01191 sec.