Ziua Logo
  Nr. 4708 de marti, 8 decembrie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Cultura
»  
Divortul doamnei Tamara
-- Doua legende ale scenei romanesti va dezvaluie in aceste zile din experientele tumultoase ale vietii de zi cu zi: Tamara Buciuceanu-Botez, dupa 50 de ani de casnicie, celebreaza un divort, iar Alexandru Arsinel se reintoarce la activitatea din tinerete, cand era o vedeta a localurilor...
   (2923 afisari)
Nunta speciala pentru Nap
-- "Nunta in Basarabia", al doilea lungmetraj al regizorului Nap Toader (Napoleon Helmis), care a concurat la sectiunea "EurAsia", a castigat Premiul Special al Juriului la Tallin Black Nights Film Festival.
Presedintele juriului "EurAsia", producatorul rus Alexander Rodniansky, a declarat...   (68 afisari)
   (66 afisari)
   (93 afisari)
   (43 afisari)
Florienii la Sosea
In aceasta seara (ora 19.00), Povestitorii de la Sosea vor fi fratii scriitori Matei si Filip Florian. Lectura si discutiile lor cu publicul vor fi moderate de catre Marius Chivu. Matei Florian a publicat, alaturi de fratele sau, romanul "Baiuteii" (Polirom, 2006), insa adevaratul...   (41 afisari)
Conferinte Visniec
Matei Visniec, dramaturg roman care traieste in Franta, va fi prezent in perioada 8-10 decembrie la Iasi, la invitatia Centrului Cultural Francez din localitate. Din program: conferinte-lectura, dezbateri, intalniri cu publicul si piese de teatru. Astazi (ora 17.00), la Centrul Cultural Francez, are loc dezbaterea "Matei Visniec si istoria poeziei", moderata de scriitorul Lucian Vasiliu. Maine, dramaturgul va discuta cu liceeni, iar seara (ora 20.00), Teatrul Studentesc "Ludic"...   (27 afisari)
Mugurel la Istanbul
Cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, la Rectoratul Universitatii Istanbul are loc astazi un concert de muzica si dans popular din zona Transilvaniei, organizat de Institutul Cultural Roman din capitala Turciei. Va participa Ansamblul Folcloric Studentesc Mugurelul al Universitatii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, formatie infiintata in 1969 si care a sustinut pana acum peste 1000 de spectacole in tara si in strainatate. Sarbatorirea Zilei Nationale a Romaniei la Universitatea...   (44 afisari)
Stiri pe scurt
Literatura arestata
Este tema dezbaterii care urmeaza lansarii revistei "Memoria" (nr.68-69), cu ocazia implinirii a 20 de ani de la aparitie. Evenimentul are loc, de la ora 14.00, azi, in Rotonda Muzeului National al Literaturii Romane.
Anton Pann
la Kretzulescu
De la ora 18.30, in aceasta dupa-amiaza, sunteti asteptati sa va petreceti o seara de muzica in compania formatiei vocal-instrumentale Anton Pann, la Libraria Humanitas Kretzulescu.   (35 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Antonescu a pierdut si alegerile si sefia PNL (5586 afisari)
 Traian a castigat Crin si Mircea deconteaza (5367 afisari)
 Tara unde se fura (3442 afisari)
 Divortul doamnei Tamara (2923 afisari)
 Calin pandeste scaunul lui Crin (2897 afisari)
 Cine sunt cei noua oameni care ar putea decide repetarea alegerilor prezidentiale (3510 afisari)
 Federatia Asociatiilor Romanilor din Italia se autodenunta si sustine ca este complice la fraudarea alegerilor prezidentiale din Romania (2908 afisari)
 Antonescu: Tăriceanu s-a dus să pupe papucul sultanului Băsescu, e jenant (2323 afisari)
 Stanislav Belkovski: Unirea Republicii Moldova cu Romania, tot mai reala. Bucurestiul va recunoaste printre primii independenta Transnistriei (2139 afisari)
 STRATFOR: Alegeri controversate in Romania - Manifestatiile de strada ar putea duce la un decembrie indendiar la Bucuresti (1925 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.11396 sec.