Ziua Logo
  Nr. 4698 de marti, 24 noiembrie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Eveniment
»  
   (5196 afisari)      103 comentarii
Strategia pedelista: "Om cu om"
Dupa ce intalnirea nocturna dintre Basescu si Antonescu s-a dovedit a fi un esec rasunator, conducerea PDL s-a reunit ieri pentru a pune la punct o strategie care sa le asigure succesul in turul doi.
Planul pedelistilor presupune ca negocierile sa aiba loc la nivel local, cu fiecare...   (1510 afisari)
     1 comentariu
UDMR are pretentii clare
Presedintele UDMR Marko Bela a convocat pentru astazi sedinta Consiliului Consultativ al Presedintilor Organizatiilor Teritoriale, urmata de sedinta Consiliului Permanent, pentru a analiza primul tur al alegerilor prezidentiale, precum si consultarile cu privire la cel de-al doilea...   (1373 afisari)
Candidatul PDL anunta ca merge doar pe mana romanilor
Traian Basescu a anuntat aseara ca nu va negocia cu niciun partid politic pentru turul doi al alegerilor, ci va merge pe mana poporului roman.
"Optiunea mea ramane ca sa nu incerc nicio alianta politica in perspectiva alegerilor din 6 decembrie. Singurul aliat pe care mi-l doresc...   (632 afisari)
     11 comentarii
   (472 afisari)      2 comentarii
   (111 afisari)
Referendumul a trecut la limita
-- Basescu a adunat 32,52%, Geoana 30,77%, iar Antonescu 20,13%
Prezenta la referendumul national cu privire la trecerea la un Legislativ unicameral si reducerea numarului de parlamentari la maxim 300
a fost mai redusa decat cea la alegerile prezidentiale, sute de mii de cetateni preferand...   (647 afisari)
     5 comentarii
Plebiscit contestat la Curte
Presedintele Agentiei de Monitorizare a Presei (AMP), Mircea Toma, a anuntat ieri ca va sesiza Curtea Constitutionala a Romaniei (CC) cu privire la organizarea referendumului de duminica, informeaza Agerpres. Toma a aminitit ca, joia trecuta, sesizarea AMP si a Asociatiei Pro Democratia...   (320 afisari)      2 comentarii
Cu grabire la revizuire
Traian Basescu a anuntat duminica seara ca solicita Parlamentului sa convoace de urgenta, dupa validarea rezultatelor referendumului, Comisia pentru revizuirea Constitutiei pentru ca "in cel mai scurt timp vointa romanilor sa fie   (314 afisari)      1 comentariu
   (745 afisari)      2 comentarii
Ce s-a facut cu banii Uniunii
Problema timbrului literar a fost de asemenea un castig considerabil al acestor patru ani de mandat, a subliniat Nicolae Manolescu. Nu au fost trecute cu vederea insa nici greutatile intampinate, nu au fost uitate nici usile la care s-a batut, fara niciun ecou din partea autoritatilor,...   (177 afisari)      1 comentariu
Goma n-are loc in fotoliul de onoare
Un numar de 21 de scriitori s-au inscris la cuvant pentru a-si exprima pasiunile, nemultumirile si a face noi propuneri pentru imbunatatirea imaginii lor.
S-a vorbit despre discreditarea scriitorului in societatea de azi, despre marginalizarea literaturii, s-a apelat chiar (cu oarecare...   (632 afisari)
     4 comentarii
Programele celor cinci candidati
Cei cinci candidati la presedintia USR, scriitorii: Stefan Agopian, Nicolae Breban, Dan Mircea Cipariu, Nicolae Manolescu si Constantin Stan, si-au expus pe rand programele, fiecare cautand sa sublinieze, punctual ce ar putea intreprinde benefic pentru breasla, in cazul in care ar...   (117 afisari)      1 comentariu
  2009-11-24 19:38 
Petre Mihai Bacanu: Basescu era sa fie linsat de comandantii de nave in anii '90
Jurnalistul Petre Mihai Bacanu a facut marti dezvaluiri importante despre trecutul presedintelui Traian Basescu.
''Traian Basescu este un mare fricos, un las, dar unul care se pricepe foarte bine sa manipuleze realitatea'', considera jurnalistul, citat de InPolitics.
Petre Mihai Bacanu a povestit un episod demn de luat in seama, petrecut in anii '90, cind actualul sef al statului a fost la un pas sa fie linsat...   (4073 afisari)
     21 comentarii
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Basescu izolat (5196 afisari)
 Aritmetica si politica (4354 afisari)
 Asediu chinezesc la Dragonul Rosu (2282 afisari)
 Vanitatea l-a ucis politic pe Oprescu (1849 afisari)
 Strategia pedelista: "Om cu om" (1510 afisari)
 Petre Mihai Bacanu: Basescu era sa fie linsat de comandantii de nave in anii '90 (4073 afisari)
 Mai multe documente secrete dezvaluie farsa incalzirii globale (3086 afisari)
 Basescu, dialog cu Liviu Negoita: "Ce faci Livache? Eu zic ca e bine ca au facut astia alianta cu UDMR" (VIDEO) (2489 afisari)
 Presa britanica: Sprijinul lui Antonescu pentru Geoana, o lovitura pentru Basescu in perspectiva turului al doilea al alegerilor  (1880 afisari)
 Lady GaGa, cu sanii mai mult pe afara, dar cu umeri de urias (FOTO) (1723 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.02160 sec.