Ziua Logo
  Nr. 4678 de joi, 29 octombrie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Cultura
»  
Secretele iubitei lui Kafka
"Ravensbrck" (Humanitas Fiction), povestea Milenei Jesenska (1896-1944), scriitoare ceha, care a militat pentru dreptul la libera exprimare si care a pus in miscare o organizatie clandestina, salvand vietile a numerosi refugiati, mai cu seama evrei in Praga nazista, este disponibila,...   (198 afisari)
Canzone si cantec de dor
Cantecul de dor (in expresie culta, lied) in raport cu la canzone italiana (in termeni academici, musica da camera) este tema propusa de catre Mariana Nicolesco pentru cea de-a saptea editie a Festivalului si Concursului National al Liedului Romanesc (Brasov, 29 octombrie-1 noiembrie).
Evenimentul...   (43 afisari)
De dincolo de Prut
Galeria "Dialog" de la parterul Primariei Sectorului 2 realizeaza punti intre cultura basarabeana si cea romaneasca prin expozitia pictorului Tudor Zbarnea, directorul Muzeului de Arta din Chisinau. Desi arta din Republica Moldova este inspirata din traditiile si obiceiurile autohtone,...   (90 afisari)
Visul lui Shakespeare in mintea copiilor
Copii intre cinci si 18 ani nu se joaca de-a teatrul, ci chiar fac teatru. Cea mai noua montare: "Visul unei nopti de vara", de Wiliam Shakespeare. Spectacolul pus la Bucuresti de catre Teatrul Vienez de Copii, are premiera in aceasta seara (orele 19.00) la Sala Rapsodia. Micii actori...   (43 afisari)
Stiri pe scurt
Gravura japoneza
La Muzeul National de Arta Contemporana are loc astazi, intre orele 16.00 si 17.30, o demonstratie de tehnica gravurii japoneze ukiyo-e (in traducere, "imagini ale lumii trecatoare"). Intrarea libera.
Magie pentru cinema
Teatrul de Magie va sustine, in fiecare joi (orele 21.00), un spectacol special la The Light Cinema. XTREME Magic Show, care ii are ca protagonisti pe Andrei Teasca si Cristina Strecopitov, prima femeie magician din Romania. Show-ul combina...   (21 afisari)
  2009-10-29 13:47 
CRONICA DE FILM: Dragoste fara preaviz (Love Happens)
-- Distributia: Aaron Eckhart, Jennifer Aniston; Imagine: Eric Alan Edwards; Montaj: Dana E. Glauberman; Regie: Brandon Camp
Filmele romantice vor avea intotdeauna un public fidel, asa ca de ce sa nu existe astfel de pelicule in cinema, daca avem deja spectatori pentru ele. Nu conteaza ca scenaristii sunt in pana de idei fiindca pana la urma reteta e aceeasi de fiecare data: un barbat intalneste o femeie, se plac apoi se despart, iar la sfarsit...   (406 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Viata dupa moartea PDL (5808 afisari)
 Fuga de "Prima casa" (2210 afisari)
 150.000 de romani in pericol de moarte (2110 afisari)
 Blaga a spart bariera Coalitiei (1506 afisari)
 Voronin urzeste planuri cu Lupu (1416 afisari)
 Asa ucide un asasin platit al Mafiei italiene! - ATENTIE, VIDEO SOCANT SI INTERZIS MINORILOR! (4136 afisari)
 O adolescenta a fost violata de zece tineri, in timp ce trecatorii radeau si faceau poze (3323 afisari)
 Ucraina este ''atacata'' de un virus necunoscut care a produs numeroase decese si a contaminat zeci de mii de persoane (3242 afisari)
 Regina Maria, arma secreta in reintregirea tarii (2723 afisari)
 Sexy-rusoaica Natalia Vodianova, cu sanul pe afara in reclame incendiare (FOTO) (2716 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.03314 sec.