Ziua Logo
  Nr. 4584 de sambata, 11 iulie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Timp liber
»  
Preferatul Madonnei
-- "Cu totul unic, absolut curajos si minunat de salbatic. Cu siguranta "Shantaram" va lua pe nepregatite pana si cea mai fantezista imaginatie", titra revista "Elle" despre romanul de debut al lui Gregory David Roberts, devenit la scurt timp de la aparitie best seller mondial si cartea preferata a Madonnei potrivit editorilor. Acum ea se gaseste si in librariile din Romania, in traducerea Ralucai si a lui Christian Tanasescu pentru Editura Allfa.
Dinspre Occident vin tot mai multe...   (24 afisari)
Gyuri Pascu deschide concertul Suzannei Vega
-- Ioan Gyuri Pascu va sustine un recital in deschiderea concertului pe care cantareata Suzanne Vega il va sustine, pe 16 iulie, la Sala Palatului din Bucuresti, informeaza Fundatia Phoenix, organizatoarea evenimentului.
Gyuri Pascu a debutat in 1982. A lansat 11 albume, iar cel mai recent material discografic, "La jumatatea vietii", a aparut in 2007. Suzanne Vega va canta in Romania in formula de trio, alaturi de Gerry Leonard (chitara electrica si acustica)...   (20 afisari)      1 comentariu
Hai-hui la sfArSIT de SAptAmAnA
In tara * TARGU MURES - Festivalul Vaii Muresului (azi si maine, Rastolita, "La alei") * GURA HUMORULUI - Zilele statiunii * MAMAIA - Brazilian Night (azi, Club Bamboo); Mihai Popoviciu si Marcus Homm (azi) si Pagal, Kool, Rosario Internullo si Mahoni (maine) mixeaza pe plaja Kudos * TIMISOARA - s-a inaugurat un parc de fitness in aer liber (langa Sala Olimpia) * RASNOV - Festival ecvestru si off-road (azi si maine) in cadrul Zilelor orasului
In Bucuresti *...   (26 afisari)
   (112 afisari)      1 comentariu
Lectura de weekend
SEMNELE TRUPULUI
de Joan Liebmann-Smith, Jacqueline Nardi Egan
(Trei, traducerea: Marilena Dumitrescu)
Sau "Cum sa afli de ce suferi fara sa mergi la medic" este un ghid cuprinzator care va ajuta sa decodificati mesajele, adesea misterioase, pe care vi le transmite propriul corp. De cele mai multe ori, semnele trupului nu cer decat un drum pana la farmacie, la magazinul de produse cosmetice sau sa le lasam in pace. Alteori insa, vor chiar la Urgenta.
OAMENII CARTII
de...   (16 afisari)
   (28 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Carrefour, bomba cu microbi (3714 afisari)
 Se repeta "modelul Targu Mures"? (3365 afisari)
 G8 cu femei si bautura (2478 afisari)
 Agentia de jecmanit cetateanul. Pazea! (2283 afisari)
 Ungurii vaneaza tigani in Harghita (1891 afisari)
 Bataie la un concurs de frumusete din Brazilia. Prezentatorul, victima colaterala! (VIDEO) (2636 afisari)
 Iata dovada ca presedintele Obama nu s-a uitat dupa posteriorul unei tinere la summitul G8, ci Sarkozy! (VIDEO) (2506 afisari)
 Reduceri de pana la 8.000 de euro pe piata auto din tara noastra. Super oferte! (2410 afisari)
 La Toya Jackson: Michael a fost asasinat in urma unei conspiratii, pentru ca valora mai mult mort decat viu (2116 afisari)
 Elevii din Marea Britanie sunt incurajati sa aiba un orgasm pe zi pentru a reduce riscul infarcturilor (1965 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01174 sec.