Ziua Logo
  Nr. 4577 de vineri, 3 iulie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Cultura
»  
OTV a ramas fara bani
Recesiunea bate si pe la usile televiziunilor. OTV a anuntat, ieri, decizia de a disponibiliza aproximativ zece oameni din cadrul Departamentului de Stiri. Doru Iuga, reprezentantul televiziunii lui Dan Diaconescu (foto), a declarat pentru Mediafax, in cadrul sedintei Consiliului...   (1862 afisari)      6 comentarii
Pygmalion a cucerit Croatia
Opera Comica pentru Copii (OCC), care s-a bucurat de un succes deplin la Festivalul International al Copiilor din Sibenic (pe Coasta Dalmata, Croatia), sustine astazi, la Venetia, doua spectacole dedicate diasporei romanesti din zona, avand-o ca invitata speciala pe actrita Stela...   (80 afisari)
Cuvinte istorice care n'au fost spuse (III)
Trebuie mentionat, deasemenea, ca facand parte din perlele false ale Istoriei, cuvantul celebru atribuit bravului general francez Cambronne, cu prilejul bataliei dela Waterloo si care, in realitate, fusese lansat de niste jurnalisti senzationali intr'o redactie pariziana. Desigur,...   (323 afisari)
Stiri pe scurt
Sapte ore de poezie
"Maratonul de poezie si jazz", desfasurat in foaierul Teatrului National de Opereta "Ion Dacian", incepe astazi (ora 22.15) si se termina maine dimineata la ora 5.00. La aceasta prima editie vor participa 24 de poeti care vor sustine cate un recital de maximum 20 de minute, fiind acompaniati de interpreti de jazz: Mircea Tiberian - pian, Maria Raducanu - voce, Liviu Butoi - saxofon, Pedro Negrescu - contrabas, Vlad Popescu - tobe. Radio Romania Cultural...   (43 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Antonescu pe faras (6066 afisari)
 Chivotul Legamantului se arata lumii (2374 afisari)
 Alerta de ultraviolete (1992 afisari)
 OTV a ramas fara bani (1862 afisari)
 Gospodina Ridzi aparata de playboiul Boureanu (1661 afisari)
 Funeraliile lui Michael Jackson, cel mai grandios spectacol de pe Pamant (5540 afisari)
 O creatura misterioasa descoperita intr-o canalizare din Carolina de Nord i-a pus pe jar pe adeptii teoriilor paranormale (2992 afisari)
 UPDATE: Se anunta o intalnire cu scantei - Putin ii raspunde lui Obama: "Noi nu stim sa stam cracanati" (2345 afisari)
 Descoperiri senzationale in situl arheologic de la Schela Cladovei (2138 afisari)
 Spectacol de striptease in plina strada, la Cluj! (VIDEO) (1961 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01059 sec.