Ziua Logo
  Nr. 4521 de luni, 27 aprilie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
It@ziua
»  
   (359 afisari)
Laptop anti-furt
ASUS echipeaza noua serie de laptopuri P30 si P80 cu tehnologia Intel Anti-theft PC Protection, care ajuta la localizarea calculatoarelor portabile in cazul furtului. Beneficiarii vor avea abilitatea de a plasa de la distanta o "pastila otravitoare" care va face laptopul complet inoperabil. Astfel, vor fi eliminate riscurile rezultate in urma pierderii sau furtului laptopului in ceea ce priveste afectarea confidentialitatii informatiilor stocate in memoria computerului. Odata ce...   (64 afisari)
Dual-Sim quad-band
Samsung Electronics, a prezentat primul telefon dual-standby, care permite utilizatorilor sa foloseasca simultan doua cartele SIM, compatibil cu toate cele 4 frecvente GSM. Terminalul dispune de doua lumini LED care indica ce cartela SIM este folosita in momentul in care se primeste un apel. Prin intermediul tastei rapide situata pe o latura a dispozitivului, utilizatorii pot trece cu usurinta de la o cartela SIM la alta fara a fi nevoie sa reporneasca telefonul. Samsung B5702...   (75 afisari)
MicroPC
Pe baza recent lansatei platforme Nvidia Ion. Acer a creat un sistem nettop (desktop de dimensiuni reduse) care poate reda reda fluent filme HD 1080p, Apire Revo. Procesorul Intel Atom impreuna cu chipset-ul Nvidia care integreaza un GPU (procesor grafic) GeForce 9400M incap intr-o carcasa de dimensiunea unei carti. Memoria RAM poate ajunge la 4 GB, fiind absolut necesara intr-o cantitate mare deoarece sistemul de operare este Windows Vista Home Basic sau Premium, iar harddisk-ul poate ajunje...   (56 afisari)
   (33 afisari)
Foto compact de top
-- Incepand de luna viitoare, Sony va comercializa noul model de varf din gama Cyber-shot. La baza noului model, denumit HX1, sta senzorul de ultima generatie, CMOS "Exmor", cu o rezolutie de 9.1 megapixeli efectivi.
Dezvoltata initial pentru modelele DSLR Sony Alpha, tehnologia Exmor" permite realizarea unor fotografii de buna calitate, cu zgomot de imagine redus la sensibilitati ISO ridicate. Acest senzor permite fotografierea la rezolutie maxima, in rafala de pana la 10 cadre...   (58 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Falimentarul Felix (5889 afisari)
 Palma pentru injustitie (2864 afisari)
 Se intrerupe aerul respirabil (2518 afisari)
 Ungaria sub teroare (2301 afisari)
 Rita detine secretul vietii vesnice (1846 afisari)
 O femeie a facut baie goala intr-o fantana arteziana din centrul Capitalei - VIDEO (3815 afisari)
 Marmureanu: O replica a cutremurului ar putea avea loc luni seara  (2279 afisari)
 Keira Knightley, intr-un clip atat de socant, incat a fost interzis (VEZI VIDEO) (2252 afisari)
 Cele mai ciudate tatuaje din lume! (FOTO) (1884 afisari)
 Probleme in cuibul Columbeanu? Iri si Moni, fotografiati in compania altor parteneri decat jumatatile lor (1749 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01225 sec.