Ziua Logo
  Nr. 4473 de vineri, 27 februarie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Cultura
»  
Filmul belgian la Bucuresti
-- Festivalul Filmului Belgian Francofon se deschide in acesta seara (ora 19.00), la Sala Elvira Popescu a Institutului Francez din Bucuresti, cu prezentarea, in premiera romaneasca, a peliculei "Ou est la main de l'homme sans tete"/ Mana omului fara cap" (Belgia, 2007), realizata de...
   (84 afisari)
Voiculescu, Gorbunov si Gribenco
Doi basarabeni au devenit vedete mediatice in Romania. Doi derbedei fara capatai sunt cele mai cunoscute figuri publice ale ultimelor saptamani. Sigur ca silueta Primei Doamne de la Casa Alba face furori prin lume si CNN si ABC o pun in valoare strecurand imagini printre vedetele...   (282 afisari)      3 comentarii
Arta romaneasca
-- Galeria Noi a gazduit ieri lansarea a trei albume dedicate artei si culturii romanesti ale Editurii Noi Media Print, in prezenta unor invitati de marca din peisajul cultural si monahal romanesc.
"Arta 1900 in Romania" scrisa de Ada Stefanut, "Arta de traditie bizantina in Romania"...   (120 afisari)      1 comentariu
Stiri pe scurt
Culcer nu revine la Stiri
Rodica Culcer nu va fi repusa in functia de director al Directiei de Stiri din TVR, desi Curtea de Apel Bucuresti a anulat decizia de destituire a acesteia din respectivul post, luata de conducerea Societatii Romane de Televiziune (SRTv) in iunie 2008, informeaza Mediafax potrivit unui comunicat al Televiziunii Publice. De atunci ocupa functia de director al Directiei de Emisiuni Informative si Sport si va ramane in continuare pe acest post, sustin surse...   (64 afisari)
ziua de altadata
-- Ora Italiei (I)
Aseara, posturile de Radio romanesti si-au inchinat Ora Italiei, Ducelui Benitto Mussolini si aniversarii unui an de la marsul asupra Romei. Cu acest prilej au vorbit d-nii general Fillippo Diamanti, inspectorul general al fasciilor din Romania, Emil Bulbuc, secretar general al Subsecretariatului de Stat al Presei si Propagandei si Ion Manzatu, directorul general al Societatii de Radiodifuziune.
In cuvantarea sa d-l Fillippo Diamanti, inspectorul general al fasciilor...   (46 afisari)
Un martisor
  2009-02-27 15:34 
Poezie pe trup de femeie (VIDEO)
La Cafeneaua ZIUA din incinta Casei Presei, fidelul caricaturist al ziarului nostru, Ion Barbu, si-a lansat joi seara, alaturi de prieteni, colegi si admiratori, volumul "Imn haituit de barbati", aparut la editura Brumar.
Impreuna cu 70 de ilustratii ale autorului apar in carte cele mai frumoase distihuri romanesti, astfel ca s-a nascut o antologie de poezie scrisa pe cel mai pretios material: pielea femeii. "Cartea este rodul muncii mele vreme de...   (567 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Apocalipsa dupa Felix (5158 afisari)
 Lasata in grija cainilor de mama alcoolica (2388 afisari)
 Patriarhia binecuvanteaza cipul biometric (2246 afisari)
 Lista marii conspiratii (2139 afisari)
 Criminalul fara vina din Brasov (1842 afisari)
 Cel mai tare model din istorie, Elle Macpherson, topless (3228 afisari)
 Rihanna - si batuta, si cu un san pe afara! (2318 afisari)
 A murit Manea Mănescu, fost premier al Romaniei in perioada comunistă (2193 afisari)
 UPDATE Functionarii publici pierd sporuri consistente, sindicatele din invatamant ameninta ca vor da Guvernul in judecata (2044 afisari)
 Cea mai dorita femeie din lume, Marisa Miller, mai senzuala ca oricand! (VEZI FOTO) (2043 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01362 sec.