Ziua Logo
  Nr. 4443 de vineri, 23 ianuarie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Finante
»  
Si au ramas doar opt
-- Din 28 de companii interesate de administrarea Fondului Proprietatea, doar opt au depus oferte * Enache Jiru il inlocuieste de ieri pe Sebastian Vladescu la conducerea Comisiei care va selecta administratorul
Alegerea adimistratorului pentru Fondul Proprietatea (FP) a intrat in linie dreapta. Dupa ce ziarul Ziua a dezvaluit ca selectarea administratorului putea avea o dedicatie speciala, selectarea administratorului...   (273 afisari)      1 comentariu
Ajutor de la Comisia Europeana
-- Zece banci internationale, dintre care unele prezente si in Romania, au solicitat Comisiei Europene (CE) si Bancii Centrale Europene (foto), la initiativa Raiffeisen International, sa extinda masurile si politicile anticriza pentru a ameliora turbulentele de pe pietele de credit din Europa de Est, potrivit Financial Times (FT).
Astfel, Raiffeisen si Erste Bank (Austria), UniCredit si Intesa Sanpaolo (Italia), Societe Generale (Franta), KBC (Belgia), Bayern LB (Germania), Swedbank si SEB (Suedia) si EFG Eurobank (Grecia) doresc...   (164 afisari)
Test de stres pentru credite negarantate
Bancile vor calcula gradul de indatorare la creditele cu garantii imobiliare acordate populatiei fara sa mai aplice testul de stres, care ia in calcul riscul valutar si de dobanda si majorarile costurilor din comisioane si alte cheltuieli, potrivit regulamentului BNR publicat in Monitorul Oficial, anunta...   (105 afisari)
Romani pesimisti
Mai mult de o treime dintre romani, respectiv 36%, considera ca in 2009 va fi recesiune, 23% cred ca economia va stagna, iar 30% cred ca aceasta va creste usor. Numai 8% dintre romani cred ca economia va creste semnificativ, se arata intr-un studiu al firmei de cercetare Unlock, potrivit Mediafax.
Cercetarea...   (74 afisari)
     1 comentariu
Stiri pe scurt
Lificiu la ANRE
Deputatul PDL in vechea legislatura, Petru Lificiu, ministru al Apelor si Protectiei Mediului in Guvernul Nastase si ex-presedinte al Partidului Ecologist Roman, a fost numit presedinte al Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei (ANRE). Atributiile de presedinte al Autoritatii au fost exercitate pana in prezent de catre vicepresedintele Nicolae Opris, in locul lui Gergely Olosz, care a demisionat la inceputul lunii octombrie. (G.M.)
Noaptea...   (87 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 File de pangasius la gratar (5486 afisari)
 Cea mai dorita femeie (2178 afisari)
 Orasul-gemenilor creat de Mengele (1877 afisari)
 Portareii la poarta Stelei (1732 afisari)
 Becali: Nu o sa risc averea familiei pentru Steaua (1644 afisari)
 Cu eleva porno la "exorcizare" (2940 afisari)
 Scandalul sexual la nivel inalt intre Franta si Spania continua (2227 afisari)
 Atacat de cerbul pe care-l credea mort - VIDEO (1803 afisari)
 Mai sexi in lenjerie intima decat Kate Moss este Rosie Huntington-Whiteley! (FOTO&VIDEO) (1772 afisari)
 O studenta de la Virginia Tech a fost decapitata de un coleg  (1768 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01093 sec.