Ziua Logo
  Nr. 4443 de vineri, 23 ianuarie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Cultura
»  
Provocare furtunoasa
Piesa "Furtuna" a lui William Shakespeare care a fost jucata aseara la Teatrul Mic in premiera, va fi rejucata azi, de la ora 19.00. Alaturi de o echipa cu care lucreaza de multi ani, formata din Mihai Dinvale, Valeria Seciu, Rodica Negrea, Filip Ristovski, Stefan Lupu, Irina Radulescu, Toma Cuzin, Liliana...   (115 afisari)
I se spunea Artistul
-- Cristian Mihailescu, unul dintre cei sapte caricaturisti care reprezinta Romania in catalogul publicat de Osvaldo Macedo de Sousa cu lucrari realizate de peste 100 de artisti din tarile Uniunii Europene, deschide azi, (la orele 13.13), la Cuptorul cu Lemne, expozitia personala de caricatura de presa
"Ei cu ei/ Eu pa ei".
"Cand vorbesc cu colegii mei de Cristian Mihailescu, ii spun Artistul. Cand vorbim doar noi doi, ii zic nea Cristi, pentru ca ne stim de mult, de dinainte de <<Gandul>>. Oricat...   (92 afisari)
Domnului Profesor, cu dragoste
Bunul meu prieten, artistul plastic total care e Mircia Dumitrescu, mi-a pus deunazi in mana un splendid volum aparut, anul trecut, la Editura SemnE si dedicat academicianului Eugen Simion cu ocazia implinirii a 75 de ani de viata.
Nu cred ca se putea gasi un omagiu mai potrivit pentru cel care la...   (174 afisari)
Ochiul lui Bedros
Drama lui Claudiu Saftoiu
DupA ce ii repezise printr-o rapida punere la punct pe doi ziaristi de la Realitatea TV - tandemul Prelipceanu/Chiriac au primit scurt o bruftuluiala de la insusi seful statului - acelasi personaj vesnic in alerta l-a luat in colimator, prin sextantul purtatorului sau de cuvant, pe fostul sef al SIE...   (913 afisari)      4 comentarii
Stiri pe scurt
Artisti surpriza
Artisti din tara si din strainatate se vor afla in aceasta seara, de la ora 18.30, pe scena Operei Nationale Bucuresti (ONB), in "Trubadurul" de Giuseppe Verdi. Rolurile principale vor fi interpretate de mezzosoprana Andrada Nas (Azucena) si tenorul columbian Ernesto Grisales (Manrico). Alaturi de acestia, vor evolua solistii ONB, Mariana Colpos, Stefan Ignat, Mihnea Lamatic, Antonela Barnat, Vlad Mirita, Liviu Indricau si Adrian Ionescu. Intregul spectacol se...   (63 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 File de pangasius la gratar (5486 afisari)
 Cea mai dorita femeie (2178 afisari)
 Orasul-gemenilor creat de Mengele (1877 afisari)
 Portareii la poarta Stelei (1732 afisari)
 Becali: Nu o sa risc averea familiei pentru Steaua (1644 afisari)
 Cu eleva porno la "exorcizare" (2940 afisari)
 Scandalul sexual la nivel inalt intre Franta si Spania continua (2227 afisari)
 Atacat de cerbul pe care-l credea mort - VIDEO (1803 afisari)
 Mai sexi in lenjerie intima decat Kate Moss este Rosie Huntington-Whiteley! (FOTO&VIDEO) (1772 afisari)
 O studenta de la Virginia Tech a fost decapitata de un coleg  (1768 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01305 sec.