Ziua Logo
  Nr. 4426 de miercuri, 31 decembrie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Actualitate
»  
CCR: Legea caselor despagubeste echitabil
-- Modificarile Legii caselor nationalizate sunt constitutionale si au masuri reparatorii pentru fostii proprietari si pentru chiriasi
Modificarile aduse acestei legi fusesera criticate, potrivit CCR, pe motiv ca nu ocrotesc in mod egal dreptul de proprietate al celor deposedati abuziv si dreptul de proprietate dobandit de fostii chiriasi....   (1570 afisari)      6 comentarii
Boc solicitat sa comemoreze 23 august
Ziua de 21 decembrie ar putea fi proclamata "Ziua memoriei victimelor comunismului", in timp ce ziua de 23 august ar putea fi "Ziua comemorarii victimelor nazismului si comunismului", conform unei solicitari adresate premierului Emil Boc de catre societatea civila. 26 de organizatii neguvernamentale...   (631 afisari)      12 comentarii
Blestemul Luncii Corbului
-- Comuna argeseana Lunca Corbului a devenit o zona rutiera sinistra, aici gasindu-si sfarsitul pe sosea 12 persoane, altele fiind ranite.
Cel mai recent accident s-a petrecut luni seara pe DN 65, cand un jeep marca Hyundai s-a izbit violent de capul unui pod. Bilantul a fost tragic: trei morti si trei raniti, intre care un copil de 13 ani,...   (622 afisari)
T.A.T.A. cere egalitate intre parinti
Alianta Antidiscriminare a Tuturor Taticilor (T.A.T.A.) solicita Guvernului sa dea dovada de responsabilitate in luarea unor decizii importante pentru sustinerea familiei si pentru stimularea implicarii tatalui in cresterea si educarea propriilor copii. Cuantumul de 85% din media veniturilor realizate...   (389 afisari)
Stiri pe scurt
Operatia lui Chitac
Managerul Spitalului Judetean Targu Mures, dr. Ovidiu Butuc, afirma ca operatia de care are nevoie fostul general Mihai Chitac poate fi facuta la Targu Mures fara nicio problema, medicii spitalului avand expertiza necesara unei astfel de interventii pe cord. Chitac a fost pus in libertate pentru a fi supus unor interventii chirurgicale, fie in Capitala, fie la Targu Mures. (A.N.P.)
Hummer in sant
Soferul unui Hummer apartinand Ambasadei SUA a pierdut controlul...   (137 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Fantoma nucleara in Gaza (7735 afisari)
 Insula nazistilor (4433 afisari)
 Din Politie la Interne, via SRI (3931 afisari)
 Examen oral la PSD (3293 afisari)
 Tel Aviv: Atacam in aparare (3152 afisari)
 Topless de Revelion cu Cheeky Gabriela - FOTO (5355 afisari)
 Romanii vor avea pašapoarte electronice din 2009  (3374 afisari)
 Rusii nu au patima betiei, ci, pur si simplu, au sarbatorit un timp prea indelungat victoria asupra fascismului (3215 afisari)
 Mesajul Majestatii Sale Regelui Mihai I cu ocazia Anului Nou (3142 afisari)
 Obiceiuri de Anul Nou (2001 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01130 sec.