Ziua Logo
  Nr. 4407 de vineri, 5 decembrie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Finante
»  
Leul slab duce la scumpirea CASCO
-- Deprecierea din ultima perioada a monedei nationale le da inca un pretext asiguratorilor sa justifice o eventuala scumpire a politelor CASCO si RCA. Ei spun ca importatorii auto au tendinta sa scumpeasca piesele de import peste nivelul deprecierii, astfel ca asezarea tarifelor la asigurari ar trebui sa tina cont de scumpirile din service.
Leul tot mai slab va duce la majorarea valorii cheltuielilor cu despagubirile, sustin asiguratorii, cu toate ca, pentru 2009, spun ca nu s-au gandit la majorari. "Doar in situatia in care cursul de schimb...   (230 afisari)      1 comentariu
Oficial in recesiune
Zona euro a intrat oficial in recesiune, pentru prima data de la introducerea monedei unice, dupa o scadere de 0,2% a Produsului Intern Brut (PIB) in trimestrul al treilea, precedata de un declin in acelasi ritm in perioada aprilie-iunie, potrivit datelor prezentate de Eurostat. Economia Uniunii Europene,...   (124 afisari)
BCE scade dobanda
Banca Centrala Europeana (BCE) a redus, ieri, dobanda de politica monetara cu 0,75 puncte procentuale, de la 3,25% la 2,5%, cea mai puternica modificare a ratei de referinta din istoria institutiei financiare, in contextul intrarii zonei euro in recesiune. Astfel, dobanda cheie atinge minimul ultimilor...   (90 afisari)
Reducerea costurilor cu TVA
Retailerii pot reduce cheltuielile cu TVA pentru unele produse, precum cele deteriorate, expirate sau care nu apar la inventarele partiale, iar o astfel de masura ar contribui la optimizarea costurilor, in contextul crizei, potrivit fimei de consultanta si audit PricewaterhouseCoopers (PwC) Romania....   (106 afisari)
bcr ITi explicA
Cont curent cu dobanda de depozit
Dupa o perioada in care creditul a fost punctul forte din oferta bancilor, acum este momentul potrivit pentru economisire. Bancile se dueleaza in oferte pentru banii romanilor si lanseaza produse care prezinta avantaje ce, pana acum, pareau de neimaginat. Contul curent cu dobanda de depozit la termen...   (507 afisari)
Stiri pe scurt
UPC acuza RCS&RDS
UPC Romania a sesizat Consiliul Concurentei si a notificat CNA cu privire la RCS&RDS, care ar fi savarsit "contraventia de concurenta neloiala", informeaza Mediafax. Potrivit adresei UPC Romania, RCS&RDS, "raspandeste afirmatii mincinoase referitoare la companiile de servicii CATV concurente care nu redistribuie canalul GSP TV, cum este si cazul UPC Romania, afirmatii care sunt de natura sa dauneze bunului mers si sa produca grave prejudicii atat companiei UPC...   (64 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Bolovan de gatul PSD (3320 afisari)
 Uimeste-ne, Traiane! (3252 afisari)
 Mitrea s-a conversat cu Basescu (2247 afisari)
 Israelul pregatit sa atace Iranul (2156 afisari)
 Bursa zvonurilor (1891 afisari)
 Profesori surprinsi de elevi facand sex in sala de sport (4691 afisari)
 Ea are cei mai frumosi sani din Italia! (FOTO) (4666 afisari)
 Crestinismul se afla in fata celei mai mari persecutii din istoria sa: 250 de milioane de crestini, in pericol  (2770 afisari)
 SURSE: Presedintele Basescu i-ar fi dat un ultimatum lui Tariceanu sa renunte la pretentia de premier si sa intre la guvernare alaturi de PD-L (2453 afisari)
 Oficialii americani refuza sa comenteze afirmatiile analistului rus care sustine ca SUA se vor rupe in sase entitati (2045 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01241 sec.