Ziua Logo
  Nr. 4385 de luni, 10 noiembrie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Finante
»  
Criza financiara loveste in ATM-uri
-- Companiile care se ocupa de vanzarea de ATM-uri spun ca la anul piata de profil va scadea cu 15% din cauza crizei financiare
Bancile isi vor domoli expansiunea teritoriala ca urmare a situatiei financiare internationale, iar acest lucru va avea repercusiuni si asupra vanzarilor
de bancomate. Ritmul de dezvoltare a pietei bancomatelor...   (232 afisari)
Forum energetic la Bucuresti
-- Fostul cancelar al Germaniei, Gerhard Schroeder, va fi prezent la Bucuresti, in zilele de 11 si 12 noiembrie, la conferinta "Energia in Centrul si Estul Europei", organizata de Forum Invest.
Printre altele, in timpul conferintei se vor dezbate probleme privind strategia UE pentru secolul XXI, finantarea proiectelor energetice in Europa Centrala si Regiunea Marii Negre. Gerhard Schroeder este...   (228 afisari)
Doua saptamani pentru e-crestere!
-- Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei (MCTI) reaminteste micilor intreprinzatori din Romania, fie ca este vorba de IMM-uri, persoane fizice autorizate, asociatii familiale sau microintreprinderi, ca mai sunt 14 zile pana la data limita de depunere de proiecte pentru programul de finantari nerambursabile "e-crestere!".
Pentru a putea obtine acesti bani, solicitantii trebuie sa depuna un proiect la sediul Ministerului Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, din Bulevardul Libertatii Nr. 14, Sector 5, Bucuresti,...   (339 afisari)
Noi reguli RCA
Politele auto obligatorii RCA vor putea fi emise, incepand cu 1 ianuarie 2009, in sistem electronic, iar companiile autorizate pe acest segment de piata vor putea aplica un discount de cel mult 25% din prima standard de asigurare, a anuntat Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA). Consiliul CSA...   (397 afisari)
Stiri pe scurt
BCR mareste dobanzile
Banca Comerciala Romana (BCR) a majorat, incepand cu aceasta luna, cu pana la 3% dobanzile la produsele de economisire destinate persoanelor fizice, atat la cele in lei, cat si la cele in euro si dolari, a anuntat institutia de credit. Astfel, la depozitele la termen, banca practica dobanzi de pana la 12,25% pentru depozitele in lei, pana la 5,5% pentru depozitele in euro, respectiv pana la 3,5% pentru depozitele in dolari. Totodata, dobanda la contul de...   (69 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Aventurile francmasoneriei pe pamanturile romanesti (3255 afisari)
 Vracii crizei mondiale (2876 afisari)
 Contraatac iranian la Obama (2378 afisari)
 Vom avea prima minicentrala nucleara (1632 afisari)
 Trianonul de la Floresti (1495 afisari)
 La 42 de ani, Cindy Crawford apare intr-un pictorial ce taie respiratia barbatilor (FOTO) (3732 afisari)
 Fotografii inedite cu OZN-urile ce au survolat Franta! (3673 afisari)
 Din dragoste, s-a trezit din coma dupa 30 de ani (3618 afisari)
 Topul celor mai spectaculoase fraude cu fonduri UE: Un italian si-a cumparat Ferrari, iar un spaniol si-a deschis un bordel (2554 afisari)
 Bush s-a dezinfectat dupa ce i-a strans mana lui Obama (2260 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01220 sec.