Ziua Logo
  Nr. 4376 de joi, 30 octombrie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
LifeStyle
»  
Cui ii este frica de varsta critica
-- Exista un prag psihologic, cel al implinirii varstei de 40 de ani, peste care trec la fel de greu si femeile, si barbatii. E un moment de bilant, dar nu trebuie sa devina si un moment de criza, indiferent de concluzii, care sa duca la rataciri sau excese.Nu lasati loc disperarii, anxietatii sau depresiei, pentru ca adevarata viata abia acum incepe. Doamnelor, sunteti la apogeul feminitatii - uitati de naiva Emma Bovary, si dumneavoastra, domnilor, abia acum ati devenit interesanti!
Daca timpul s-a scurs cu oarece folos, pana la anii astia ar fi trebuit sa stiti ca frumusetea si sensul vietii se dezvaluie treptat doar celor care au forta s-o traiasca si tenacitatea sa-si urmeze visurile...   (422 afisari)      1 comentariu
Tendinte pe scurt
Tratamentul cosmetic la 40 de ani
Smaranda Vornicu, medic, consultant de beauty pentru reviste glossy, conduce saloanele de infrumusetare BluesLine de la hotelurile Hilton si Sofitel.
La 40 de ani, tratamentul cosmetic nu mai este un moft, ci o necesitate. Pentru ca pielea fetei, a gatului si a decolteului, cele mai sensibile si mai expuse zone, sufera modificari in timp si ingrijirea lor devine mai complexa. Au aparut deja ridurile, s-a schimbat metabolismul, deci se impune...   (103 afisari)
Ce inseamna...
-- ...caritate
,,Atitudine miloasa, plina de generozitate, fata de cineva aflat in nevoie; binefacere in folosul celor saraci; filantropie." Aceasta este definitia de dictionar. Asocierea fastului unui bal cu necazurile care starnesc compasiunea si dorinta de a le inlatura ar putea parea nepotrivita daca ne gandim ca nefericirea unora devine pentru altii prilej de petrecere. Si totusi, in astfel de ocazii, lumea devine mai generoasa din cauza unei profitabile ,,competitii" intre cei...   (49 afisari)      1 comentariu
S-a petrecut
-- ...la Cercul Militar
Balul organizat pe 24 octombrie de catre Asociatia de Caritate din Armata Romaniei - ,,CAMARAZII" a adunat zeci de invitati si sponsori pentru strangerea de fonduri in folosul a cinci soldati romani raniti in misiune care au nevoie, fiecare, de proteze sau operatii ce costa, in total, minim 12.000 de euro. Ministrul Apararii, Teodor Melescanu, a indemnat, in deschiderea balului, la o mai sustinuta atentie indreptata catre cei care, in vremuri de aparenta si greu...   (51 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Romania sub asediu (5190 afisari)
 Fiintele supranaturale si craniile lor (2551 afisari)
 Cravasa lui Basescu (2189 afisari)
 Noiembrie negru (1908 afisari)
 PSD in propria capcana (1872 afisari)
 Strasbourg : Dezmat si prostituate pentru parlamentarii europeni (3859 afisari)
 In atentia barbatilor Columbeni: Nevasta tanara cu soferi se... intretine! (3628 afisari)
 Inima lui Brad Pitt bate pentru Diane Kruger, cea care l-a vrajit in timpul filmarilor la Troia (3344 afisari)
 A inteles ca de Halloween trebuie sa te dezbraci! (2966 afisari)
 Textila albastra cu semiluna a fluturat degeaba in Harghita: Referendumul pentru autonomie a "picat" la Sfantu Gheorghe (2490 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.02082 sec.