Ziua Logo
  Nr. 4372 de sambata, 25 octombrie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Magazin
»  
Cimitir nazist in jungla amazoniana
-- Visul nazistilor de a stapani lumea s-a extins pana in inima padurii amazoniene. De curand, brazilienii au dat de urma unui cimitir german, marturie a eforturilor exploratorilor de a propovadui flagelul maniacal al nazismului.
Relicvele scot la iveala detaliile unui plan diabolic, datand din 1930, care viza infiintarea unui comandament-cheie in aceasta locatie, in ciuda faptului ca se afla la mii de kilometri distanta de patria-mama,...   (1687 afisari)      7 comentarii
Prima pisica fosforescenta
-- Ziua pare o pisica la fel care oricare alta, dar noaptea se transforma intr-o felina cu totul iesita din comun.
Tinuta cateva minute in fata unei lampi cu ultraviolete, Mr Green Genes din New Orleans, prima pisica fosforescenta, se transforma intr-o felina luminoasa (ale carei urechi, botic si ochi raspandesc in...   (313 afisari)      1 comentariu
Condamnata pentru asasinarea sotului virtual
-- O japoneza care si-a ucis sotul virtual risca o amenda de aproxmativ 4100 euro si chiar sa ajunga la inchisoare pentru crima comisa pe Internet.
Femeia in varsta de 43 de ani, profesoara de pian, si-a furnizat datele personale in momentul in care s-a inscris la "Maple Story", un joc interactiv deosebit de popular in Japonia, precizeaza echipa care...   (272 afisari)      1 comentariu
Doi frati, o nevasta
Amar si Kundan Singh Pundir sunt frati. Primul, mai tanar decat celalalt, isi castiga painea despicand bolovani intr-o mina de piatra din India; cel de-al doilea se ocupa cu agricultura, ingrijindu-se de bucata de pamant, mostenire de familie. Ei impart aceeasi gospodarie intr-un paradis rural de langa...   (626 afisari)      2 comentarii
  2008-10-25 17:08 
Nimfomanele crestine ne indeamna sa tinem focul aprins doar in patul conjugal
Un site web, denumit Nimfomanele Crestine, a fost realizat de un grup de femei casatorite pentru a incuraja tinerele sa imbratiseze intimitatea casatoriei, conform Daily Telegraph si preluat de Romantica.
Site-ul ofera informatii despre cum cuplurile pot sa-si condimenteze viata sexuala, dar fara sa incalce "legile Domnului".
Sugestiile pentru noi pozitii, scenarii si jocuri sexuale sunt publicate alaturi de trimiteri...   (1840 afisari)
     8 comentarii
  2008-10-26 13:11 
Frumusetile de la Victoria's Secret va dezvaluie ce se poarta in materie de costume de baie, in 2009 (FOTO-VIDEO)
Pentru majoritatea dintre noi, zilele de vara, cu soarele arzator si plimbarile pe malul marii, au ramas, in acest an, doar o amintire. Nu si pentru frumoasele modele ale cunoscutului brand Victoria's Secret.
Tinerele cu trupuri perfecte au hotarat sa incalzeasca atmosfera cu un shooting de zile mari. Au prezentat colectia pentru sezonul ce urmeaza, decise sa distraga atentia barbatilor,...   (1451 afisari)
     2 comentarii
  2008-10-26 14:25 
Monopoly in editie verde: Jucatorii nu vor mai concura pentru bani, ci pentru salvarea planetei
Unul din cele mai populare jocuri de societate, Monopoly, apare si in versiunea verde in noua editie "Save Planet Earth" (Salveaza Pamantul), distribuita de Discovery.
Scopul redefinit al acestei editii speciale nu mai este cursa pentru imbogatire, ci pentru salvarea planetei, potrivit Green-Report. Din punct de vedere vizual, jocul este foarte reusit, toate piesele, incluzand tabla de joc, fiind decorate...   (351 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Profetie pentru o Romanie moderna (2220 afisari)
 Armata Rusa incapabila (2067 afisari)
 Trimis dupa creta (1979 afisari)
 Cimitir nazist in jungla amazoniana (1687 afisari)
 Cominternul impotriva Romaniei (1190 afisari)
 Controversatul moment in care Bute a scapat de KO a fost elucidat de arbitrul meciului (2637 afisari)
 Prea multa dragoste ucide: Modelul britanic Katie Evans s-a sinucis, devastata de divort!  (2395 afisari)
 Minune a naturii: E pasare sau scoarta de copac? (2053 afisari)
 Nimfomanele crestine ne indeamna sa tinem focul aprins doar in patul conjugal (1840 afisari)
 Avion submersibil pentru Pentagon (1481 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.04916 sec.