Ziua Logo
  Nr. 4368 de marti, 21 octombrie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Social
»  
Anton a venit ca sa plece
-- Tariceanu l-a adus doar trei saptamani sef la invatamant pe inlocuitorul lui Adomnitei * Anton Anton sare pe trambulina Ministerului Educatiei sa ajunga deputat PNL. Actualul ministru si-a inceput turneul politic pe banii elevilor
Abia numit ministru al Educatiei, Anton Anton va trebui sa se autosuspende din functie pentru a candida din partea liberalilor intr-un colegiu timisorean de deputati. Urmand exemplul predecesorului sau,...   (514 afisari)      5 comentarii
Piedone cu turnuri "pe suflet"
-- "Am fost fortat de prevederi legale sa semnez o autorizatie de construire pentru trei blocuri de cate 11 etaje", a anuntat, ieri, Cristian Popescu - Piedone, primarul Sectorului 4 al Capitalei.
Edilul recunoaste ca, prin constructia imobilelor, vor fi afectate doua locuri de joaca si o cale de acces la bloc. "Cunosteam situatia dinainte de a fi primar, cetatenii din zona m-au sesizat si le-am...   (895 afisari)      5 comentarii
Mediere pentru malpraxis
Intr-un proiect de lege lansat ieri spre dezbatere publica, Ministerul Sanatatii aduce o serie de modificari in ceea ce priveste malpraxisul.
Conform proiectului, lista expertilor pentru efectuarea unui raport asupra cazului de malpraxis trebuie sa existe de la nivel judetean la nivel national. Prin...   (147 afisari)
Stiri pe scurt
Alerta de osteoporoza
Cel mai recent raport al Uniunii Europene, din 14 octombrie 2008, in care se analizeaza problema osteoporozei, recomanda tuturor statelor membre intocmirea unui Registru National al pacientilor cu fracturi osteoporotice, baza de date pe care, in prezent, Romania nu o detine. La nivelul tarii noastre exista doar un Registru de protezare, insuficient pentru a fundamenta politicile sanitare in domeniu. Potrivit raportului european, 1 din 3 femei si 1 din...   (143 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Ritualuri barbare la Cambridge (3966 afisari)
 Creierul lui Obama (2161 afisari)
 Roma anti-Romania (2147 afisari)
 Strategie nationala pentru cadavrul Romaniei (2059 afisari)
 Nu speriati clientii (1547 afisari)
 O mama a reusit sa scape de doi agresori dupa ce i-a muscat de organele genitale, dar al treilea a violat-o de fata cu copilul de sapte ani (4302 afisari)
 "Farfurii zburatoare" filmate in Turcia (VIDEO) (3619 afisari)
 Presedintele unui fond de investitii din SUA se retrage dupa ce a castigat zeci de milioane de dolari din criza creditelor: Salutare, fraierilor. Va multumesc ca m-ati imbogatit idiotilor. God Bless America! (2886 afisari)
 Astrolog rus: UE si NATO nu vor mai exista in forma actuala in 2020 (2145 afisari)
 Anaconda 3 sau cum a vanat David Hasselhoff cel mai de temut sarpe din lume in padurile de la marginea Bucurestilor (2049 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01967 sec.