Ziua Logo
  Nr. 4368 de marti, 21 octombrie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Magazin
»  
OZN-uri in spatiul aerian britanic
La aproape 20 de ani dupa ce un obiect zburator neidentificat a taiat calea unei aeronave, oficialitatile aviatiei civile britanice admit existenta OZN-urilor.
La scurt timp dupa ce a initiat procedura de aterizare pe aeroportul Heathrow, capitanul cursei AZ 284 a zarit un obiect zburator necunoscut...   (487 afisari)
     2 comentarii
Laureati Nobel impotriva Mafiei
-- Sase laureati ai premiului Nobel cer statului italian sa ia masuri in cazul Roberto Saviano (foto), scriitorul care a fost amenintat cu moartea de Camorra, mafia napoletana
Sase laureati ai premiului Nobel, printre care se numara Orhan Pamuk si Mihail Gorbaciov, au facut apel la simtul de responsabilitate al statului italian in afacerea Saviano, calificand drept "intolerabil"...   (178 afisari)
Madonna si Guy Ritchie au inceput razboiul declaratiilor
-- Divortul dintre Madonna si Guy Ritchie aduce la suprafata adevaratele motive pentru care cele doua staruri au decis sa o ia pe drumuri diferite.
Regizorul britanic Guy Ritchie sustine ca obsesia Madonnei de a avea un corp perfect este unul dintre motivele pentru care a vrut sa divorteze. Insistenta ei de a sacrifica timpul petrecut impreuna in...   (701 afisari)      2 comentarii
  2008-10-21 16:58 
Cainele irakian Ratchet a ajuns in sfarsit in Statele Unite
Cainele irakian Ratchet, salvat in luna mai de doi soldati americani dintr-o groapa de gunoi in flacari aflata la marginea Bagdadului, a ajuns in sfarsit in noua sa casa din Statele Unite, informeaza www.thepetitionsite.com, site-ul pe care a fost facuta petitia. "Salvarea Soldatului Ratchet, un succes", scrie site-ul amintit, pentru a marca aterizarea lui Ratchet pe teritoriul american. Cainele a fost infiat de unul dintre soldatii salvatori,...   (596 afisari)      1 comentariu
  2008-10-21 17:33 
"Farfurii zburatoare" filmate in Turcia (VIDEO)
Cateva Obiecte Zburatoare Neidentificate (OZN-uri) au fost filmate de catre un paznic de noapte al unui combinat din Turcia, Yalcin Yalman. Yalcin si alti martori au declarat ca OZN-urile au fost filmate de mai multe ori intre lunile mai si septembrie, in apropierea unui combinat din Istambul. Obiectele neidentificate se deplasau cu o viteza foarte mare, survoland zona asemeni renumitelor "farfurii zburatoare". Specialistii sustin ca sunt cele mai...   (3619 afisari)      11 comentarii
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Ritualuri barbare la Cambridge (3966 afisari)
 Creierul lui Obama (2161 afisari)
 Roma anti-Romania (2147 afisari)
 Strategie nationala pentru cadavrul Romaniei (2059 afisari)
 Nu speriati clientii (1547 afisari)
 O mama a reusit sa scape de doi agresori dupa ce i-a muscat de organele genitale, dar al treilea a violat-o de fata cu copilul de sapte ani (4302 afisari)
 "Farfurii zburatoare" filmate in Turcia (VIDEO) (3619 afisari)
 Presedintele unui fond de investitii din SUA se retrage dupa ce a castigat zeci de milioane de dolari din criza creditelor: Salutare, fraierilor. Va multumesc ca m-ati imbogatit idiotilor. God Bless America! (2886 afisari)
 Astrolog rus: UE si NATO nu vor mai exista in forma actuala in 2020 (2145 afisari)
 Anaconda 3 sau cum a vanat David Hasselhoff cel mai de temut sarpe din lume in padurile de la marginea Bucurestilor (2049 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.03846 sec.