Ziua Logo
  Nr. 4328 de joi, 4 septembrie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Social
»  
Guvernul complica iar adoptiile
-- Infierea unui copil a devenit mult mai anevoioasa * In plin proces de adoptie, parintii naturali pot fi invitati sa-si mai dea inca o data acceptul
Procesul de adoptie a unui copil in Romania este unul anevoios, iar in acest an
s-au ridicat si mai multe piedici in fata celor care doresc sa ofere unui copil un trai mai bun. Din cauza noilor reglementari...   (186 afisari)
Toamna uscata
-- Hidrologii sustin ca, in urmatoarele trei luni, Romania nu se va confrunta cu probleme cauzate de inundatii de anvergura, majoritatea raurilor din tara urmand sa aiba debite in principiu mai mici decat mediile multianuale lunare, insa in cazul unor ploi torentiale nu sunt excluse inundatiile locale.
Seful Institutului National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA), Petre Stanciu, a prezentat, ieri, prognoza hidrologica vizand lunile septembrie, octombrie si noiembrie. Potrivit acestuia, luna...   (353 afisari)
Oprescu imprumuta arhitect-sef de la Borbely
Primarul general Sorin Oprescu l-a numit in functia de arhitect-sef al Bucurestilor pe Gheorghe Patrascu, director general al Directiei de Dezvoltare Teritoriala a Ministerului Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor. El isi va incepe activitatea la Primaria Capitalei saptamana viitoare, transferul...   (246 afisari)      1 comentariu
Stiri pe scurt
Bani pentru liceu
Programul national de pro­tectie sociala "Bani de liceu" va fi aplicat si in anul scolar 2008-2009. "Prin acest pro­gram se acorda sprijin finan­ciar, in valoare de 180 lei, elevilor care provin din fa­milii al caror venit brut lunar pe membru de familie, reali­zat in ultimele 3 luni anteri­oare depunerii dosarului, este de maximum 150 lei", a afirmat Purtatorul de Cuvant al Guvernului. Sprijinul finan­ciar se acorda pe baza de cerere formulata de elev cu autorizarea...   (92 afisari)
  2008-09-04 11:34 
Gabriel Iosif va fi, de luni, director la Administratia Lacuri, Parcuri si Agrement Bucuresti
Gabriel Iosif va fi, incepand cu data de 8 septembrie, noul director al Administratiei Lacuri, Parcuri si Agrement Bucuresti (ALPAB), dupa ce a castigat concursul pentru aceasta functie, organizat de Primaria Capitalei.
Municipalitatea bucuresteana anunta ca Gabriel Iosif a fost singurul candidat pentru acest post post, concursul constand in prezentarea unor proiecte de managament. Potrivit NewsIn, tema...   (468 afisari)
Premierul Tariceanu cere ministrilor de resort sa verifice stadiul pregatirii scolilor
  2008-09-04 12:00 
Prefectii dau examen pe 15 septembrie
Reprezentantii Guvernului vor sa afle daca unitatile de invatamant sunt pregatite corespunzator pentru inceperea noului an scolar. Prefectii au dat, joi, un extemporal in fata ministrilor Educatiei si Internelor in cadrul unei videoconferinte organizate la Palatul Victoria.
La videoconferinta au participat factorii implicati in procesul de pregatire a inceputului de an scolar...   (132 afisari)
     1 comentariu
  2008-09-04 18:16 
Studiu: Elevii romani nu sunt interesati sa invete ca nu stiu la ce le foloseste
Elevii din generatiile actuale sunt mult mai inteligenti decat cei din generatiile trecute, dar mai putin interesati sa invete, releva un studiu realizat in scoli din judetele Dambovita, Giurgiu, Mures, Prahova si Municipiul Bucuresti. Concluzia cercetarii, facute de Centrul Educatia in cadrul proiectului "Scoala asa cum este", releva faptul ca elevii nu sunt interesati sa invete pentru ca nu inteleg la ce le foloseste,...   (563 afisari)      8 comentarii
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Israelul tinteste Iranul din Georgia (3787 afisari)
 Voiculescu incoltit de microbisti (1963 afisari)
 Mezalianta (1691 afisari)
 Taxa auto desfiintata in Senat (1315 afisari)
 Are 668 metri si inca mai creste (1254 afisari)
 Fanteziile americanilor legate de cel mai fierbinte guvernator pe care l-au avut vreodata, Sarah Palin (VIDEO) (3323 afisari)
 Cum arata vedetele sub tricouri ude (2390 afisari)
 Soc: Un britanic si-a vazut tatal inviat din morti (2208 afisari)
 Medvedev catre Smirnov: "Transnistria nu-i Osetia de Sud" (2046 afisari)
 Teorie: De vina pentru vulnerabilitatea europenilor in fata SIDA ar fi bravii soldati romani (1868 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.24141 sec.