Ziua Logo
  Nr. 4288 de sambata, 19 iulie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Cultura
»  
Pe alese
-- Pentru cei care isi petrec sfarsitul de saptamana in Capitala, Muzeul Nationalde Arta al Romaniei a alcatuit un program pe toate gusturile
Daca ieri, a stat "Sub clar de... lupa" tabloul "Rastignirea" - (foto stanga) de Jacopo Bassano (sec. XVI), expus in Galeria de Arta Europeana, in cadrul scolii de pictura venetiana, azi si maine isi vor...   (82 afisari)
Jurnal public
Bubita si Bobita
N-am sA scriu azi despre postmodernismul romanesc care a disparut inainte ca lumea romaneasca sa afle despre ce este vorba, nici despre examenul de bacalaureat care nu si-a epuizat inca, am impresia, toate misterele, nici despre riscurile globalitatii care provoaca lungi insomnii, in egala masura,...   (272 afisari)      2 comentarii
Arta la-ndemana
Prima editie a Festivalului National de Arte si Mestesuguri "HandmadeART-FEST" - arta la indemana se va desfasura azi si maine in Cetatea Rasnov. Unic in tara noastra, festivalul prezinta fenomenul hand-made (manufactura), reunind artisti de toate varstele si din diverse domenii precum: pictura, sculptura,...   (57 afisari)
Ce citeau romanii acum 68 de ani?
Bugetul se intocmeste pe baza de realitati (I)
La Ministerul de Finante se lucreaza la buget si se spune ca va fi intocmit pe baza de realitati. Adica pe baza incasarilor fiscale facute in anul acesta. Cu alte cuvinte, veniturile statului se vor baza tot pe umerii acelora care platesc impozitele la zi de teama tobei care va veni sa le concerteze...   (60 afisari)
Woody Allen, Elena Udrea si "Dictionarul geto-dacic"
Woody Allen este un faimos actor/regizor american. Unde ironia si umorul se imbina fericit ca sa dezghioace deseori, de cele mai multe ori, drame adevarate. Si totul cu zambetul pe buze, in spatele unei inocente bine mimate. Cam la fel se prezinta si in prozele sale. Din care eruditul in ale literaturii...   (385 afisari)
Stiri pe scurt
Romante la Nottara
Diseara, de la orele 20.00, la Teatrul Nottara este programat un concert extraordinar sustinut de Maria Raducanu si Maxim Belciug. Intitulat "Romanta noastra", concertul se vrea o invitatie la poezia plina de farmec a muzicii facute cu suflet - strofe vechi romanesti, pesnii rusesti, lirism iberic... (L.D.)
Creiere frumoase
Lansat ieri, intr-un club bucurestean, romanul "Cele mai frumoase creiere" (Cartea Romaneasca), semnat Silviu Gherman, este o poveste...   (70 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Fotografie unica in lume (2395 afisari)
 Presedintele Basescu respinge noua nationalizare (1608 afisari)
 Unul cate unul la DNA (1581 afisari)
 Ucraina "no problem" (1459 afisari)
 Biserica Rusa amenintata de schisma (1373 afisari)
 Oligarhii rusi cumpara riviera franceza si sperie localnicii cu pretentiile lor (3968 afisari)
 Iubita sexy a miliardarului Abramovici a primit cadou un restaurant de 3,5 milioane de euro (2767 afisari)
 Bucuresteni ramasi fara bani pe carduri pentru ca au intrat in banci (2446 afisari)
 Sammie Pennington are sani naturali de nota 10  (2219 afisari)
 Iranul a descoperit rezerve de petrol de 525 milioane de barili (1620 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01211 sec.