Ziua Logo
  Nr. 4278 de marti, 8 iulie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Cultura
»  
"Richard III" in aer liber, la castelul din Gyula
Ilona Jaro-Varga printre masti
Hidoase trupuri mumificate. Siruri lungi de vitrine cu fetusi si capete hlizindu-se sinistru la lupta suiului Richard pentru puterea Albionului. Astazi se joaca pe scena in aer liber a castelului din Gyula (Jula, in romaneste, un oras unguresc la 70 km de Aradul romanesc, celebru pentru strandul si baile...   (181 afisari)
Boogie "La est de vest" in Karlovy Vary!
-- Cel mai nou film al regizorului roman Radu Muntean, "Boogie", si-a trait, aseara, prima proiectie la Festivalul cinematografic international de la Karlovy Vary sub auspicii nu tocmai fericite.
Operatorul de proiectie al salii in care se desfasura proiectia speciala pentru presa "a colaborat" cu imaginea bajbaind nepermis de mult dupa claritatea imaginii, si asta la fiecare schimbare de bobina....   (110 afisari)
"Cazul Corneanu" in Sfantul Sinod
Astazi si maine are loc la Bucuresti sedinta Sfantului Sinod al Bisericii Ortodoxe Romane, pe agenda careia figureaza, printre altele, alegerea noului Mitropolit al Olteniei si judecarea "cazului Corneanu". Zeci de manastiri ortodoxe si asociatii ale Laicatului Ortodox Roman isi exprima sustinerea pentru...   (1335 afisari)      7 comentarii
Ce citeau romanii acum 68 de ani?
Scrisori din Grecia (II)
Pireul ofera o priveliste extrem de interesanta turistului indragostit de pitoresc. E atata viata pe chei, atata miscare, un dute - vino atat de dinamic, o defilare atat de pestrita de tipuri, un amestec atat de ciudat de limbi, jargoane, argouri si expresii, o simfonie olfactiva atat de complicata,...   (102 afisari)
Stiri pe scurt
ochii in stele
Incepand de astazi si pana pe 15 iulie, la Palatul Sutu va avea loc o expozitie de istorie a astronomiei intitulata "Universul in centrul orasului" si organizata de Asociatia Noua Acropola, impreuna cu Observatorul Astronomic "Amiral Vasile Urseanu". Expozitia cuprinde principalele momente din evolutia astronomiei, ilustrari ale sistemului solar, roiuri, nebuloase, galaxii si roiuri de galaxii, precum si o prezentare a mitologiei ce se ascunde in spatele celor mai...   (44 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Misterioasa inscriptie despre Mesia-Iisus (2946 afisari)
 Cartita invrajbeste CNSAS (1762 afisari)
 Isus intre... fundamentalisti (1590 afisari)
 Sfaraiala Astoria (1525 afisari)
 Oprescu face ochi dulci PD-L (1403 afisari)
 Gafa fara precedent: Bush cere scuze lui Berlusconi si poporului italian pentru insulta (2757 afisari)
 Fosta sotie a lui Sylvester Stallone, Brigitte Neilsen, isi opereaza sanii in direct de dragul audientei tv (2475 afisari)
 O romanca se iubeste, de doi ani, cu antrenorul lui AC Millan, Carlo Ancelotti (2438 afisari)
 Pentagonul se doteaza cu "arma telepatica" pentru dispersarea manifestatiilor  (2012 afisari)
 Nudul unei fetite de sase ani, de pe coperta unei reviste de arta, infurie autoritatile australiene (1846 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01162 sec.