Ziua Logo
  Nr. 4269 de vineri, 27 iunie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Cultura
»  
Hrana de vara
-- Muzeele cu specific etnografic din Bucuresti isi imbie vizitatorii cu oferte speciale pentru Targul de Sfintii Apostoli Petru si Pavel
Sub deviza "Antotimpuri la Muzeul Satului - Vara", se deschide, azi, Targul de Sfintii Apostoli Petru si Pavel care - ca-n povesti - tine trei zile, noutatea fiind prezenta a patru mesteri din Algeria....   (188 afisari)
Noaptea cea lunga a institutelor
-- Ca-n fiecare an in ultima vreme, institutele culturale din Bucuresti (cele straine plus ICR) organizeaza - de data asta pe 27 iunie - o "Noapte alba" destinata familiarizarii publicului cu propriile activitati. Unele - cum sunt Institutului Francez si cel Italian - au in program si degustari de bucate specifice, eventual si cu vanzare.
Goethe Institut isi incepe programul la ora 18.00, la Galeria UNA, cu o versiune concentrata a proiectului "Moldova Camping", de curand incheiat la Berlin. Institutul Francez isi incepe programul, "Sa...   (96 afisari)
Un "Domn Sisif" si doua legende
Astazi si sambata - cand este programata premiera oficiala -, de la orele 19.00, in Sala ArCuB, vor juca Ileana Stana Ionescu si Ion Lucian in spectacolul "Domnul Sisif" de Radu F. Alexandru, pus de Mircea Cornisteanu si in scenografia lui Puiu Antemir.
"Ion Lucian si Ileana Stana Ionescu, doi actori extraordinari in doua partituri exceptionale, oferite de Radu F. Alexandru in al sau "Domn Sisif", o mare placere sa-i intalnesc intr-o forma de zile mari si o mare...   (55 afisari)
Actuale
Civilizatia romanului
TrAim intens cu ziare, programe de televiziune si monitoare in fata ochilor, dar si cu o alta viziune asupra lumii de azi. Si asupra noastra insine. Tot ce a acumulat romanul in principal si literatura in general, ca depozitare ale memoriei colective a lumii sunt puse sub semnul unei lente disolutii....   (181 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Avertismentul duhovnicului (4320 afisari)
 Vadim fortat sa demisioneze (3110 afisari)
 Cazul Nastase scandalizeaza UE (2680 afisari)
 Enigma Orban (2236 afisari)
 Incident de securitate la CSAT (1353 afisari)
 Majoretele sexy ale rusilor (2360 afisari)
 Gheata de la Polul Nord este pe cale sa dispara in intregime anul acesta (1975 afisari)
 Pictorial incendiar cu bomba sexy Pamela Anderson (1803 afisari)
 Furtuna la Volkswagen: 30.000 de masini au fost avariate in parcare (1589 afisari)
 Voronin s-a facut de ras (1488 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01047 sec.