Ziua Logo
  Nr. 4256 de joi, 12 iunie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Alegeri
»  
ProDemocratia avertizeaza asupra unei noi metode de frauda electorala
Alegatorul fictiv
-- Asociatia Pro Democratia (APD) isi exprima ingrijorarea fata de o noua metoda de fraudare a scrutinului electoral, prin intermediul alegatorilor fictivi. Acestia sunt cei care au obtinut viza de flotant, fara a avea domiciliul stabil sau resedinta in localitatea respectiva.
   (391 afisari)      2 comentarii
Demisie din cauza PSD
-- Presedintele taranistilor din Timis, Marius Popovici (foto), si-a dat demisia din toate functiile detinute in partid, nemultumit ca taranistii banateni au incheiat protocolul de colaborare cu PSD.
"Eu m-am retras de 10 zile, inca de cand au semnat protocolul. Le-am zis ca nu e bine sa mergem cu PSD, mai ales ca stiam cat ne-a fost de greu cu ei in guvernarea 2001-2004. In plus, am avut si oferte...   (317 afisari)      1 comentariu
Vanghelie amenintat cu cartea
Candidatul PD-L la Primaria Sectorului 5, Sebastian Bodu, a anuntat ca va cere in instanta anularea diplomei de bacalaureat a lui Marian Vanghelie, deoarece foaia matricola care atesta rezultatele ca elev ale primarului PSD este semnata doar de secretarul liceului "Dimitrie Bolintineanu".
"Ultimele...   (811 afisari)
     2 comentarii
Sefii de judet legati de glie
-- Presedintii de Consilii Judetene si primarii care provin de la PD-L au primit interdictie din partea conducerii partidului pentru a candida la alegerile parlamentare.
Liderul PD-L Emil Boc a declarat ca se va supune si el acestei masuri si nu va pleca din fruntea Primariei Cluj. "Nu voi accepta ca vreun primar ales sau vreun presedinte de Consiliu Judetean al Partidului...   (244 afisari)
Stiri pe scurt
Suspendata si subterana
Independentul Sorin Oprescu a sustinut ieri ca autostrada "suspendata", pe care a promis ca o va construi, daca ajunge primar al Capitalei, va trece de fapt prin subteran in dreptul Aeroportului Baneasa, si va iesi la suprafata, in capat, la Barbu Vacarescu. El a precizat, intr-o emisiune la B1 TV, ca ar consulta bucurestenii prin referendum in legatura cu proiectul autostrazii, pentru ca nu doreste sa faca nimic "impotriva vointei locuitorilor". (R.I.P.)
TSD...   (61 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Regele l-a evitat pe Iliescu (4101 afisari)
 Rufele ambasadoarei Pastarnac (3158 afisari)
 Planul de curatare a Pietei Universitatii (2358 afisari)
 Dihonie in PNL (2287 afisari)
 Marele blat politic (1854 afisari)
 Se destrama Ucraina: Harkovul se declara liber de NATO iar Sevastopolul doreste neutralitatea  (3890 afisari)
 Fotografii spion cu Dacia XL (2970 afisari)
 Euro sexy 2008, partide pentru care orice barbat ar renunta la fotbal (2890 afisari)
 Inima unui francez, declarat mort, a inceput sa bata in timp ce medicii se pregateau sa-i preleveze organele (2790 afisari)
 Mark Anthony, la brat cu Jennifer Lopez, dar cu ochii dupa o rusoaica blonda (2283 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01099 sec.