Ziua Logo
  Nr. 4251 de vineri, 6 iunie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Cultura
»  
Ortodocsii au noua noi sfinti
-- Mii de persoane au asistat, la Manastirea Neamt, la proclamarea solemna a canonizarii
In sedinta de lucru a Sfantului Sinod al Bisericii Ortodoxe Romane (BOR) din 5-7 martie, inaltul for a aprobat canonizarea urmatorilor noua sfinti din tinuturile Neamtului: Cuviosii Simeon si Amfilohie...   (700 afisari)      6 comentarii
Strada culturala
Incepand de astazi si pana duminica, in centrul Capitalei, Ordinul Arhitectilor din Romania si libraria Carturesti organizeaza un eveniment special, Street Delivery, prin care strazile vor fi inchise pentru masini si deschise pentru oameni. Street Delivery extinsa de la Scoala Centrala pana in Cismigiu...   (111 afisari)      1 comentariu
Bal la Muzeu
Astazi, la ora 19.00, va avea loc la Sala Tronului a Muzeului National de Arta al Romaniei cea de-a sasea editie a Balului Muzeului, eveniment care urmareste strangerea de fonduri pentru MNAR.
Organizata de Asociatia Prietenii Muzeului National de Arta al Romaniei, care aniverseaza zece ani in slujba MNAR, manifestarea din Sala Tronului isi propune, prin spectacolul de gala sustinut de Horia Brenciu & Co, sa adune fondurile necesare implementarii unor noi programe destinate publicului...   (37 afisari)
Senso TV devine Canal 1
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a aprobat, ieri, cedarea licentei audiovizuale pentru televiziunea Senso TV, detinuta pana in prezent de Senso TV SRL, catre Locic Media SRL, societate controlata de Marius Locic, postul urmand sa-si modifice denumirea in Canal 1. In martie, Marius Locic a infiintat societatea comerciala Locic Media SRL, care are ca principal domeniu de activitate difuzarea de programe de televiziune. "Canal 1 se doreste a fi un jucator important...   (1681 afisari)
Actuale
Vesna G., Julian B. si Mihai Sin
Vesna Goldsworthy este o minunata scriitoare sarboaica devenita cetateana britanica dupa sot si autoare englezoaica dupa noua limba adoptata. Julian Barnes este un foarte important scriitor britanic cu puternice afinitati filofranceze - studii si chiar lungi sejururi dincolo de "Chanel" - dar si cu o...   (133 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Asa ne vede Europa! (4686 afisari)
 Basescu vrea alta harta (2435 afisari)
 Jurnalul lui Rasputin (2386 afisari)
 Partida liberala e in carti (2170 afisari)
 Senso TV devine Canal 1 (1681 afisari)
 Cum ar fi aratat la batranete Marilyn Monroe, Bruce Lee si Adolf Hitler (2631 afisari)
 Actrita Kate Beckinsale: Sunt prea buna la pat ca sa stau la cratita (2235 afisari)
 Prima fotografie spion cu Dacia Sandero SUV (2057 afisari)
 MIG lovit de patru obiecte zburatoare neidentificate (1820 afisari)
 Finala romaneasca la Roland Garros (1728 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.02031 sec.