Ziua Logo
  Nr. 4240 de sambata, 24 mai 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Anchete
»  
Timp de zece ani o femeie a stat in puscarie, condamnata pentru o crima pe care nu a comis-o
Nevinovata dupa gratii
-- O femeie din localitatea Comarnic, judetul Prahova, a castigat un proces intentat statului roman, instanta acordandu-i o renta viagera de 900 lei lunar, pana la sfarsitul vietii, dupa ce a fost inchisa timp de zece ani pentru o crima pe care nu a comis-o.
Tribunalul Prahova a admis, printr-o decizie din 21 aprilie, actiunea deschisa de Viorica Visan, in varsta de 56 de ani, care a dat in judecata statul in urma cu doi ani. In anul 1994, Viorica Visan a...   (755 afisari)      2 comentarii
Noi atributii pentru Politia Comunitara
-- Guvernul va emite pana la sfarsitul acestei luni o Ordonanta de Urgenta care va oferi atributii sporite Politiei Comunitare in ceea ce priveste controlul traficului rutier si aplicarea de amenzi.
"Exista o lege a Politiei Comunitare, care a fost ajustata. In 2005 a fost inceputa si elaborarea unui nou proiect de lege care aduce o serie de noutati. Actualele structuri de control ale primariilor,...   (1012 afisari)      4 comentarii
Prunea audiat la DNA
Directorul pentru relatii internationale din cadrul Federatiei Romane de Fotbal, Florin Prunea, a fost audiat ieri de procurorii DNA, in dosarul transferurilor de fotbalisti, in care sunt anchetate mai multe persoane din fotbalul romanesc.
Fostul international a fost chestionat de anchetatori in legatura...   (96 afisari)
Firma Romstrade abonata la bani publici
In panoplia celor abonati la bani publici, alaturi de grupul de la Golden Blitz- Dan Besciu, Costel Casuneanu si Dorinel Umbrarescu - se inscriu si verii Ion Tache si Nelu Iordache din comuna giurgiuveana Adunatii Copaceni. Firma lui Iordache, Romstrade, sustinuta de Tache, ocupa locul doi, dupa cea...   (896 afisari)
Stiri pe scurt
Finantari ilegale
Cinci functionari publici ai Agentiei Nationale pentru Persoanele cu Handicap sunt urmariti penal pentru abuz in serviciu in forma calificata, dupa ce, in cursul anului 2006, au finantat ilegal mai multe ONG-uri. Potrivit anchetatorilor, prejudiciul creat statului de cei cinci, toti din Bucuresti, se ridica la peste un milion de lei noi. Banii reprezinta fonduri nerambursabile si provin din subventii de la bugetul de stat. Ei au ajuns in mod ilegal la mai multe...   (113 afisari)
Daca vrei pace, pregateste-te de razboi
-- Nicicand nu s-a potrivit mai bine acest antic dicton latin ca in urma cu doua zile, cand mass-media israeliana a lansat vesti care se bateau cap in cap: paralel cu dezvaluirea ca la Ankara s-a dat startul in tratativele de pace dintre Israel si Siria, s-a publicat stirea executarii de catre armata israeliana a unui exercitiu de razboi general cu Siria si Hezbollah.
Am aflat cu acest prilej ca au fost puse in actiune sute de avioane, mii de tancuri si tunuri, trupe de parasutisti, rachete si aruncatoare de mine, si, probabil, au fost pregatite si ogivele nucleare,...   (615 afisari)      7 comentarii
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Misterul otravirii lui Iuscenko (2445 afisari)
 Manipularea Insulei Serpilor (1909 afisari)
 Naravul Vulpii (1753 afisari)
 Marea frauda contabila (1681 afisari)
 Ocupare Insulei (1544 afisari)
 Poze in premiera cu noua iubita a actritei Jodie Foster (2957 afisari)
 Se ieftinesc apartamentele vechi (2702 afisari)
 A intrat aproape goala pe teren la meciul Sportul Studențesc - FC Brașov  (2348 afisari)
 Cinci puteri mondiale se bat pentru petrolul si gazele Arcticii (1708 afisari)
 Un "vietas" a scapat de dupa gratii la Brasov (1544 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01372 sec.