Ziua Logo
  Nr. 4217 de miercuri, 23 aprilie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Magazin
»  
"Reclama" la tortura
-- Un clip publicitar care a fost creat special pentru a-i soca pe privitori a fost lansat in Statele Unite ale Americii. Clipul doreste sa informeze publicul asupra realitatii dramatice a tehnicilor de interogare.
In primele secunde din clipul organizatiei Amnesty International, audienta este determinata sa creada ca se afla in fata unei campanii publicitare pentru apa minerala sau vodca. Insa imediat se poate vedea...   (670 afisari)
Proteina care blocheaza cancerul la san
Cercetatorii au descoperit o proteina care poate reduce malignitatea tumorilor mamare si le permite medicilor sa prevada daca metastazele risca sa se extinda sau nu, potrivit unui studiu publicat in Proceedings of the National Academy of Sciences.
"Aceasta proteina blocheaza progresia tumorii", a spus...   (638 afisari)
     3 comentarii
"El Bulli", cel mai bun
Restaurantul spaniol "El Bulli", al lui Ferran Adria, a fost ales, luni, pentru al treilea an consecutiv, cel mai bun de pe planeta, potrivit unui clasament realizat de publicatia britanica Restaurant Magazine. "El Bulli", situat in apropiere de Rosas, Catalonia (nord-estul Spaniei), s-a situat in fruntea...   (294 afisari)
METEO
-- Se raceste usor
In tara
Vremea se va raci usor in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi mai mult noros si temporar va ploua ziua pe arii relativ extinse in Banat, Transilvania si Moldova, local in Maramures si Crisana si izolat in rest, iar noaptea pe arii restranse in Oltenia si Muntenia. In zona montana inalta vor fi precipitatii mixte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse de la 8-9 grade in nordul Moldovei pana la 22-23 de grade in Lunca Dunarii, iar cele minime intre 0 si 8 grade.
Bucuresti
Vremea...   (68 afisari)
  2008-04-23 13:00 
Fantoma unui preot din secolul XVI i-a pozat unei britanice
Povestile cu fantome au trecut de mult granita filmelor de groaza si au devenit intamplari traite si povestite de oameni obisnuiti. Copii sau oameni in toata firea, fie ca au avut senzatia ca vad o umbra, fie ca, prin fata ochilor le-a trecut o figura a unei cunostinte, de mult trecuta in lumea dreptilor, povestesc experientele datatoare de fiori. De o asemenea patanie a avut parte, recent, o rusoaica de 21 de ani. Revenita acasa dintr-o...   (2248 afisari)      2 comentarii
  2008-04-23 18:20 
Cheta pentru o pisica cu sase picioare
Pisicile pot avea si sase picioare. Este adevarat ca, in cazul lui Hex, o pisica din statul Florida SUA, este vorba de o malformatie, relateaza CNN. Hex s-a nascut cu aceste "doua picioare" in plus iar specialistii sustin faptul ca este vorba de un frate geaman, poate chiar siamez. Pe langa cele doua picioare in plus, pisoiul mai are si un al doilea colon. Medicii veterinari spun ca cele doua picioare ii pot fi extirpate dar costurile operatiei pot ajunge pana...   (774 afisari)      1 comentariu
  2008-04-23 20:36 
   (2083 afisari)      6 comentarii
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Casatoriile cu rusoaice (3554 afisari)
 Ucraina pregatita de razboi (3106 afisari)
 Tainul UDMR (3073 afisari)
 Petrolul caspic va trece prin Romania (2161 afisari)
 Dezastrul Capitalei (1433 afisari)
 Interpretul locotenentului Colombo a ajuns sa umble razna pe strazi (3837 afisari)
 Vine era glaciara! (3827 afisari)
 Prunariu: Exista extraterestri, dar secretul este bine pastrat (3671 afisari)
 Drama in familia unui jandarm din Buzau: Mama injunghiata in inima, copilul strangulat si tatal cu gatul taiat (3130 afisari)
 Cum va fi vremea de Pašti (2497 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01333 sec.