Ziua Logo
  Nr. 4203 de luni, 7 aprilie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Social
»  
Suveica maidanezul cu cercei
-- Primaria le pune cateilor cip din buget, bucurestenii ii infiaza si abandoneaza, nimeni nu este sanctionat * Patrupedele capturate de NATO figurau cu stapan
Majoritatea cainilor capturati in ultimele trei saptamani au fost adoptati de la Administratia pentru Supravegherea Animalelor si eliberati apoi in strada de noii lor stapani, a reclamat primarul general...   (488 afisari)      3 comentarii
Contraatac sindical la Ljubljana
-- Peste 200 de sindicalisti din CNS Cartel ALFA, CNSLR-Fratia si CSDR au protestat, sambata, la EURO-MANIFESTATIA de la Ljubljana, alaturi de 30.000 de confrati din Slovenia si 10.000 din Confederatia Europeana a Sindicatelor (CES-ETUC), impotriva politicilor de moderare salariala.
,,Ziua coincide cu data si locul inceperii lucrarilor intalnirii ministrilor de finante europeni (ECOFIN). Protestele au fost determinate de faptul ca numerosi lucratori europeni, printre care si cei din...   (124 afisari)
Arena vanata
-- Construirea unui complex multifunctional cu o capacitate de 16.000 de locuri in zona Tineretului, denumit Arena Bucurestilor, estimat la 51 milioane de euro, ar putea fi realizata din fondurile muncipalitatii, in lipsa ofertelor investitorilor privati.
Lansat in 2006 de primarul general Adriean Videanu, proiectul ce trebuia realizat in parteneriat public-privat a "inghitit" deja 177.310 lei pentru consultanta tehnica, efectuata de Stage Expert in vara...   (264 afisari)      1 comentariu
Pitulati in mina
Noua din cei zece protestatari de la Mina de carbune Zegujani, din judetul Mehedinti, au refuzat ieri sa iasa la suprafata si sa renunte la greva foamei.
Cei noua mineri au ramas la peste 60 de metri adancime, dupa ce unul dintre ei a iesit sa negocieze cu conducerea, desi le-a fost propusa o varianta...   (88 afisari)
Stiri pe scurt
Risc de inundatii
Ministerul Mediului a emis ieri dimineata o avertizare de inundatii ca urmare a precipitatiilor cazute in bazinul superior al Prutului in afara teritoriului Romaniei. Astfel, se anunta cresteri de debite si niveluri prin propagare pe cursul superior al Prutului pe sectorul amonte de acumularea Stanca Costesti, respectiv la Oroftiana si Radauti, cu depasiri ale cotelor de atentie si cele de inundatie. (L.M.)
Mori inchise
Inspectorii de munca hunedoreni au inchis,...   (190 afisari)
  2008-04-07 16:36 
UE: Telefoanele mobile vor putea fi folosite si in avion
Devenit un obiect banal, dar, in acelasi timp, indispensabil, telefonul mobil va putea fi folosit de acum inainte si pe timpul unei calatorii cu avionul, a hotarat, luni, Comisia Europeana (CE). In acest sens, comisarii europeni au stabilit norme pentru lansarea serviciilor de telefonie mobila paneuropeana si la bordul aeronavelor, se arata intr-un comunicat al Executivului european. Datorita acestor noi norme, oamenii de afaceri vor putea...   (343 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Fratia urechii (4857 afisari)
 Un tiran modern (Putin) si admiratorii sai (2316 afisari)
 Euroregiunea secuiasca (1770 afisari)
 "Rednic, esti o mizerie" (1587 afisari)
 Un nou caz Litvinenko (1333 afisari)
 A adormit langa femeia pe care a violat-o (3618 afisari)
 La 50 de ani, Sharon Stone foloseste aceleasi "arme" ca pe vremea cand juca in Basic Instinct (3571 afisari)
 Putin: "Ucraina are toate sansele sa nu mai existe ca stat in granitele actuale" (3516 afisari)
 Dragoste fara frontiere: Un lup se iubeste cu o capra (3377 afisari)
 Socant: Un australian are un copil cu propria fiica  (2663 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01285 sec.