Ziua Logo
  Nr. 4200 de joi, 3 aprilie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Social
»  
Summitul turbarii
-- Rabia s-a intins in toata Uniunea * Specialistii europeni s-au intalnit la varf, dar solutiile nu sunt compatibile cu legislatia domestica
Romania este cuprinsa de turbare, numarul focarelor de rabie ajungand, in primele trei luni ale anului, la nivelul din tot anul 2007. Alerta a fost data in toata Uniunea Europeana, fenomenul devenind alarmant...   (613 afisari)      1 comentariu
Asistenti medicali la reeducare
Ministerul Sanatatii a supus dezbaterii publice un program de pregatire pentru asistentii medicali generalisti si cei de pediatrie in specializarile deficitare din sistemul medical care se confrunta, in prezent, cu probleme majore in functionarea unor servicii si laboratoare din unitatile sanitare. Potrivit...   (387 afisari)
Justitia tine Dacia in aer
-- Magistratii Tribunalului Arges au amanat si ieri, la al doilea termen al procesului intentat de administratia Dacia Automobile impotriva sindicalistilor, judecarea pe fond a cauzei. Dupa ce in urma cu o saptamana instanta a amanat judecarea cauzei, sindicalistii invocand lipsa unui avocat, ieri dimineata judecatorii i-au audiat pe avocatii ambelor parti.
La cererea administratiei Dacia Automobile, magistratii au decis ca o noua infatisare sa aiba loc in jurul pranzului. La ora 12.00 a avut loc o a doua infatisare in proces, iar avocatul sindicatului a...   (376 afisari)      9 comentarii
Scandal pe metrou
-- Gheorghe Udriste, seful Directiei Infrastructura - Transporturi din Primaria Capitalei, l-a acuzat, ieri, pe Antonel Tanase, fost consilier PNL in CGMB si de cateva luni secretar de stat in Ministerul Transporturilor, ca isi aroga prin minciuna paternitatea proiectului magistralei 5 de metrou Drumul Taberei-Pantelimon.
In calitate de reprezentant al Transporturilor, dar anuntand ca va candida la Primaria Sectorului 6, Tanase a declarat in mai multe randuri ca este "creierul proiectului de metrou pe magistrala 5", lucru...   (284 afisari)
Stiri pe scurt
Rovignete "expirate"
Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania va achizitiona pentru perioada 2008-2009 pana la 23 de milioane de roviniete cu o valabilitate de o zi, sapte zile si o luna si maxim 8,5 milioane de roviniete de un an, valoarea estimata a contractului fiind de 47,22 milioane lei, inclusiv TVA. Aceasta in conditiile in care, luni, Augustin Hagiu, presedintele Federatiei Operatorilor Romani de Transport - FORT - anunta ca Ministerul Economiei...   (140 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Garcea in NATO (4572 afisari)
 Anarhia de la Marea Neagra (2387 afisari)
 Varianta a zvasticii in "Romania Mare" (1979 afisari)
 Copiii poltergeist (1956 afisari)
 Fuga de pe mosia lui Voronin (1708 afisari)
 Cum puteti obtine cazierul pe loc (5319 afisari)
 Cea mai frumoasa sotie de la Summit: Prima Doamna a Azerbaijanului (5267 afisari)
 Mitul celor doi litri de apa pe zi, demontat de cercetatori (4459 afisari)
 Ingerul adoptat s-a transformat intr-un diavol deghizat in copil (3469 afisari)
 Summitul NATO: Risipa de mancare si bautura pentru jurnalistii acreditati la summit (2048 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01940 sec.