Ziua Logo
  Nr. 4200 de joi, 3 aprilie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Politica
»  
Oxford Analytica a realizat o radiografie a miscarilor de pe scena politica romaneasca
Basescu se impiedica in Alianta PNL-PSD
-- Cele mai importante puncte ale studiului Oxford Analytica, realizat la sfarsitul lunii martie, prezentate mai jos, au fost date ieri publicitatii de Hotnews. Oxford Analytica este o firma independenta internationala de consultanta care foloseste expertiza a peste 1000 de membri ai comunitatii academice de la Oxford, dar si ai unor universitati din intreaga lume.
PNL s-a aliat cu o retea de forte politice si economice decise sa monopolizeze pozitii cheie in stat si sa blocheze schimbarile neconvenabile. * PSD, succesorul fostului Partid Comunist, a condus aceasta...   (1389 afisari)      21 comentarii
Finantare gri pentru partide
-- Transparency International Romania (TI) critica decizia Guvernului de a simplifica procedurile prin care partidele primesc bani de la cetateni si firme, apreciind ca noile reglementari favorizeaza finantarile netransparente si creste vulnerabilitatea la coruptie a viitorilor alesi.
Executivul eliminase luni, prin Hotarare, prevederile care obligau donatorii sa-si prezinte interesele si sa declare pe propria raspundere ca nu urmaresc prin donatie directionarea activitatii beneficiarului...   (174 afisari)
Varianta a zvasticii in "Romania Mare"
Saptamanalul PRM "Romania Mare", al carei redactor sef si vice-presedinte al Senatorul este Corneliu Vadim Tudor, a publicat pe prima pagina insemne ce amintesc de simbolul nazistilor si comunistilor - zvastica, usor modificata, respectiv secera si ciocanul. Ordonanta de Urgenta 31/2002 pedepseste cu...   (1979 afisari)      17 comentarii
Stiri pe scurt
Gusa fara semn
Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins contestatia lui Cosmin Gusa la decizia BEC de respingere a semnului electoral al "Listei lui Cosmin". "Decizia instantei de a nu accepta contestatia este una abuziva, chiar daca ea consta doar in refuzul de a discuta decizia BEC, asa cum legea permite", a declarat Gusa. Acesta va folosi semnul electoral in campanie, dar pe buletinul de vot va aparea un patrat gol. BEC a refuzat sigla pe motiv ca este un slogan electoral....   (181 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Garcea in NATO (4572 afisari)
 Anarhia de la Marea Neagra (2387 afisari)
 Varianta a zvasticii in "Romania Mare" (1979 afisari)
 Copiii poltergeist (1956 afisari)
 Fuga de pe mosia lui Voronin (1708 afisari)
 Cum puteti obtine cazierul pe loc (5319 afisari)
 Cea mai frumoasa sotie de la Summit: Prima Doamna a Azerbaijanului (5267 afisari)
 Mitul celor doi litri de apa pe zi, demontat de cercetatori (4459 afisari)
 Ingerul adoptat s-a transformat intr-un diavol deghizat in copil (3469 afisari)
 Summitul NATO: Risipa de mancare si bautura pentru jurnalistii acreditati la summit (2048 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01081 sec.