Ziua Logo
  Nr. 4196 de sambata, 29 martie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Economic
»  
Dacia are cheia Renault
-- Greva de la Pitesti face valuri in presa internationala * Logan este locomotivafrancezilor, apreciaza analistii
Si negocierile purtate ieri intre patronatul si sindicatul de la Dacia Automobile Pitesti au esuat, astfel ca protestul a continuat. Salariatii au respins oferta administratiei considerand-o nerealista....   (1386 afisari)      2 comentarii
Viteza la despagubiri
-- Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) va aplica masuri dure, pana la declararea starii de insolventa, impotriva brokerilor care intarzie sa plateasca primele de asigurare intermediate catre asiguratori, a declarat Aurelia Cristea, membra in Consiliul CSA, potrivit Mediafax.
"Vrem sa transmitem urmatorul mesaj: Comisia nu va mai tolera astfel de practici in randul brokerilor. Cazurile de acest tip nu s-au intensificat in ultimii ani, dar asiguratorii se plang ca unii brokerii...   (246 afisari)
Declaratii la Posta
Agentia Nationala de Administrare Fiscala va trimite prin posta, in perioada 07 - 17 aprilie 2008, plicurile cuprinzand formularele "Declaratiei privind veniturile realizate", ghidul de completare a formularelor, scrisoarea adresata contribuabililor, precum si plicul destinat trimiterii declaratiei de...   (166 afisari)      1 comentariu
Stiri pe scurt
Asociere nucleara
Autoritatile au primit acordul de principiu al investitorilor care vor sa se asocieze cu Nuclearelectrica pentru constructia reactoarelor 3 si 4 de la Cernavoda. Guvernul Romaniei ar putea lua in considerare cresterea participatiei companiei de stat in firma mixta. "Avem acordul de principiu. Proiectul a fost pus in dezbaterea Guvernului. Urmeaza sa vedem daca procentul de 20% al Nuclearelectrica in compania de proiect este suficient pentru statul roman", a declarat...   (94 afisari)
  2008-03-29 09:50 
Tarom va introduce patru curse noi in timpul verii
Tarom va introduce in programul de vara patru curse noi, din care trei internationale, care vor pleca de pe aeroporturile Otopeni si Cluj Napoca, a declarat, citat de NewsIn, directorul de marketing al companiei, Sorin Georgescu. Astfel, din luna iunie vor fi introduse patru curse noi, trei internationale si una interna. Doua dintre cele patru curse noi vor pleca de pe aeroportul din Cluj spre Barcelona si Londra, iar una din Bucuresti spre Frankfurt....   (693 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Ucisa pe Culoarul unic (4176 afisari)
 Inflatie de case (3700 afisari)
 Presedintia dezminte divortul (3616 afisari)
 Comoara din cutia de pantofi (2030 afisari)
 Antisemitism public la Budapesta (1990 afisari)
 Poze compromitatoare cu logodnica lui George Clooney (3894 afisari)
 I se spune Bestia si este limuzina presedintelui Bush (3191 afisari)
 Traian Basescu a fost implicat intr-un accident de circulatie (2482 afisari)
 Presa rusa: Romania va cere sustinerea NATO pentru anexarea Republicii Moldova (2177 afisari)
 In viitor, zilele vor avea 25 de ore (1706 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.02009 sec.