Ziua Logo
  Nr. 4196 de sambata, 29 martie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Cultura
»  
Arta experimentala la Mogosoaia
-- A treia Bienala Internationala de Gravura incepe azi la Centrul Cultural Palatele Brancovenesti
Cea de-a treia editie a Bienalei va debuta azi si se va incheia pe 27 aprilie, evenimentul promovand experimentul in gravura, noi solutii si tehnici de imprimare cu intentia de a demonstra ca gravura este...   (196 afisari)
Avangarda romaneasca (II)
Mai limpezi decat in cazul lui Geo Bogza, sunt relatiile lui Perahim, Maxy si Stefan Roll cu miscarea comunista. Maxy este membru al P.C.R din 1942, iar Perahim, ARTIST PLASTIC si publicist, este simpatizant. Stefan Roll (Gheorghe Dinu) - autorul celebrei propozitii de prin anii '50, cu referire la "ilegalisti":...   (370 afisari)      1 comentariu
Ce citeau romanii acum 68 de ani?
-- Roosevelt - Omul cel mai bine pazit din lume ( I )
Presedintele Roosevelt este in actualele imprejurari obiectul atentiei universale. S' ar zice ca in puterea lui sta solutionarea evenimentelor care se desfasoara in occidentul european sau ca de el depinde biruinta unora sau altora. Viata lui Roosevelt este prin urmare extrem de pretioasa pentru milioane de oameni. Din aceasta pricina, masuri exceptionale de paza sunt luate in jurul Casei Albe, resedinta presedintilor...   (36 afisari)
Pruteanu inhumat maine
"Emisiunea este un exercitiu de lapidaritate, nu plictiseste. Apoi, o vad ca pe o picatura chinezeasca. Diferenta o face insa faptul ca stiinta este facuta cu voiosie, cu mici glume", spunea George Pruteanu despre "Doar o vorba sat-i mai spun".
A murit joi seara, la Spitalul "Sfantul Pantelimon" din Capitala, unde fusese internat pentru o afectiune cardiaca. Dupa un prim infarct dus pe picioare, potrivit medicilor, a survenit un al doilea, mai puternic, care i-a fost fatal....   (61 afisari)
  2008-03-29 08:29 
Trupul neinsufletit al lui George Pruteanu a fost depus la Muzeul National al Literaturii Romane
Trupul neinsufletit al lui George Pruteanu a fost depus, sambata, la Muzeul National al Literaturii Romane, in jurul orei 11.00, inmormantarea fiind programata, duminica, la ora 13.00, la Cimitirul Bellu, potrivit unui comunicat al Uniunii Scriitorilor din Romania.
George Pruteanu a murit joi seara, in urma unui infarct miocardic, la varsta de 60 de ani. Decesul a survenit la Spitalul "Sfantul Pantelimon"...   (567 afisari)
     1 comentariu
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Ucisa pe Culoarul unic (4176 afisari)
 Inflatie de case (3700 afisari)
 Presedintia dezminte divortul (3616 afisari)
 Comoara din cutia de pantofi (2030 afisari)
 Antisemitism public la Budapesta (1990 afisari)
 Poze compromitatoare cu logodnica lui George Clooney (3894 afisari)
 I se spune Bestia si este limuzina presedintelui Bush (3191 afisari)
 Traian Basescu a fost implicat intr-un accident de circulatie (2482 afisari)
 Presa rusa: Romania va cere sustinerea NATO pentru anexarea Republicii Moldova (2177 afisari)
 In viitor, zilele vor avea 25 de ore (1706 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01084 sec.