Ziua Logo
  Nr. 4195 de vineri, 28 martie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Opinii
»  
Bula si calea regala
-- In fata stirilor de presa care consemnau participarea a mii de profesori bucuresteni la Vangheliada de saptamana trecuta, mi s-a facut rusine in numele generatiilor succesive de profesori din neamul meu, de la Maria Terezia incoace. Prietenii au incercat sa ma consoleze, presupunand fie ca i-a pacalit cineva pe profesori - ca pe pensionarii invitati la concert care s-au pomenit la un miting al presedintelui Basescu - fie ca i-au obligat sefii. Ambele supozitii sunt verosimile, dar faptul ca nici macar unul dintre cei din sala nu s-a ridicat sa paraseasca ostentativ o sindrofie organizata in beneficiul dlui Vanghelie ma umple totusi de o tristete iremediabila.
Nu contest nimAnui dreptul de a participa la o manifestare a PSD. Slava Domnului, avem latitudinea sa luam parte la ce dorim fiecare. Dar gandul ca profesorii au acceptat, supusi si fericiti, sa serveasca...   (1024 afisari)      9 comentarii
Despre "Ultimul editorial?"
-- Acum, cand scriu, cred ca daca as scrie definitiv toate adevarurile mele, toate cele pe care le-am trait, toate cele pe care le-am vazut, ar fi ultimul editorial. Nu stiu ce s-ar intampla dupa ce ar fi publicat si cred ca nici nu m-ar mai interesa.
La fel cred cA daca cei asemenea mie, si suntem multi, foarte multi, ar vrea sa traiasca ceva mai putin in minciuna (nu spun sa traim in adevar, caci este imposibil) si ne-am spune adevarurile, am scapa...   (424 afisari)      6 comentarii
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Suveica Poteras-Mantale (2012 afisari)
 "Am fost bodyguardul lui ben Laden" (1927 afisari)
 Panica in Parchete (1890 afisari)
 Gondola liberala (1610 afisari)
 Escorta Air Force One a aterizat la Cluj (1519 afisari)
 Imagini socante! Mutilat de o tumoare gigant de 70 de kilograme (2744 afisari)
 La 83 de ani, Lauren Bacall indrazneste sa arate un decolteu foarte indraznet (2322 afisari)
 Un georgian vrea sa se insoare cu femeia robot creata de el (1739 afisari)
 Abramovich vrea sa uneasca Rusia si SUA printr-un tunel (1676 afisari)
 Presedintia, despre zvonul legat de un posibil divort al lui Basescu: "Nu are nici o legatura cu realitatea" (1657 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00810 sec.