Ziua Logo
  Nr. 4183 de vineri, 14 martie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Cultura
»  
Ovidiu Iuliu Moldovan s-a stins din viata
"Nu credeam sa-nvat a muri vreodata..."
-- Ovidiu Iuliu Moldovan, actorul care a stiut sa recite ca nimeni altul versul lui Eminescu, s-a stins din viata dupa o grea suferinta, miercuri seara, in urma unei ciroze decompensate, la Spitalul Universitar din Bucuresti. Pe 1 ianuarie, Ovidiu Iuliu Moldovan implinise 66 de ani. Corpul neinsufletit al actorului va fi depus, maine, intre orele 9.00 si 13.00, in foaierul Salii Mari a Teatrului National Bucuresti (TNB), iar inmormantarea va avea loc tot maine, la ora 14:00, la Cimitirul Bellu, pe aleea actorilor.
NAscut pe 1 ianuarie 1942, Ovidiu Iuliu Moldovan, una dintre personalitatile scenei romanesti, actor cu studii de filosofie si arta teatrala, a debutat pe scena Teatrului National din Timisoara unde a...   (1138 afisari)      1 comentariu
Carte Blanche pentru Astra Film la Paris
-- La sfarsitul acestei saptamani, la Muzeul Omului din Paris debuteaza cea de-a 27-a editie a Festivalul International Jean Rouch, in cadrul caruia organizatorii Astra Film Fest vor prezenta un program special dedicat filmului documentar romanesc.
In premiera, reprezentantii Festivalului francez au alocat doua zile filmului documentar romanesc, solicitand Astra Film Fest sa faca selectia filmelor, sa initieze o serie de discutii pe aceste teme si...   (57 afisari)
Ce citeau romanii acum 68 de ani?
Comandantul suprem al trupelor engleze are sofer o... verisoara
Generalul viconte Gort, comandantul suprem al trupelor engleze in campanie, a luat ca sofer al automobilului cu care se deplaseaza in Franta, pe propria verisoara, Mrs Gordon Verecker, sotia consilierului englez la ambasada din Moscova.
Mrs. Verecker este o femeie extrem de energica, inzestrata cu o...   (198 afisari)
Stiri pe scurt
"Impreuna" la Carturesti
Astazi, la ceainaria Craturesti, va avea loc incepand cu ora 18.00, o intalnire cu Matei Bejenaru, in cadrul careia va avea loc o prezentare de proiecte, carte si video. Tot in aceasta perioada, pana pe 16 martie, la Galeria Posibila va avea loc videoproiectia filmului "Together/ Impreuna", realizat de Matei Bejenaru in timpul rezidentei la Londra, in toamna lui 2007, si care a deschis seria manifestarilor sale la Tate Modern Level 2 Gallery. (M.A.)
Clinica...   (63 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Partidul Penal Maghiar (3030 afisari)
 Culisele afacerii Kosovo (2788 afisari)
 Ati pierdut ce n-ati avut! (2369 afisari)
 Facultatea de Stramb (1799 afisari)
 Hillary lovita de sex si rasism (1779 afisari)
 Dovezi matematice ale existentei lui Dumnezeu (4557 afisari)
 Poveste de dragoste intre o eleva si directorul scolii la Colegiul Tehnic Traian din Capitala (3104 afisari)
 Fetita cu doua fete venerata ca un zeu (2717 afisari)
 Cel mai gras om din lume, dus cu platforma la o intalnire romantica (2581 afisari)
 Meteoriti dintr-un alt sistem solar descoperiti in Antarctica (2113 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01756 sec.